Organisatie

Hojokamp wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het Hojokamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweek!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Organisatieteam

Van links naar rechts: Fleur, Cay, Bart & Remi.

Fleur

Hoi! Mijn naam is Fleur, 21 jaar oud en dit wordt voor mij alweer het 4e jaar dat ik mee ga als vrijwilliger op Hojokamp. Samen met Bart, Cay en Remi heb ik de eer om dit jaar het Hojokamp te organiseren! Ik woon in een gezellig studentenhuis in Utrecht en studeer dit jaar af als fysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn studentenvereniging, vind ik het leuk om te wielrennen, lekker te koken, een goed boek te lezen of iets te ondernemen met vrienden. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten deze zomer, tot dan! 

Cay

Hoi! Mijn naam is Cay, ik ben 25 jaar oud en mag dit jaar Hojokamp samen met Fleur, Remi en Bart organiseren. Ik woon sinds kort in Goirle en studeer dit jaar af als sportkundigeIn mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn vrienden of ga ik lekker sporten. Ik heb er zin in! Hopelijk jullie ook, tot augustus! 

Bart

Hallo! Leuk dat je interesse hebt in Hojokamp. Mijn naam is Bart, ik ben 25 jaar en samen met Fleur, Remi en Cay organiseer ik dit jaar het Hojokamp. Zelf woon ik nu ongeveer drie jaar in Amsterdam en werk ik doordeweeks op het hoofdkantoor van Albert Heijn. In mijn vrije tijd zet ik mij graag in voor stichting Outway; ik ben coördinator van het Buddytraject en dit jaar zit ik dus ook in het organisatieteam voor Hojokamp. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan sporten, vrienden en mijn vriend. Samen met Fleur, Remi, Cay en heel veel andere vrijwilligers gaan wij er een geweldig kamp van maken! Ik hoop je in augustus te zien! 

Remi

Hoi! Ik ben Remi 31 jaar en met Cay, Bart en Fleur mag ik het HoJoKamp van 2022 organiseren. Ik woon in Boskoop en werk als verpleegkundige bij mensen met dementie. Binnen Outway ben ik ook actief als buddy en dit jaar dus onderdeel van de organistie van het HoJoKamp. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ben ik graag buiten of ben ik creatief bezig met haken, koken en bakken. We gaan er met elkaar een mooi kamp van maken! Tot in augustus!