Organisatie

Hojokamp wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het Hojokamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweek!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Organisatieteam

Van links naar rechts: Fleur, Simone en Leonie.

Fleur

Ik ben Fleur, 24 jaar en dit wordt mijn 5e jaar als vrijwilliger op Hojokamp. In het dagelijks leven ben ik bezig met mijn masteropleiding zorgmanagement, ik hou van actief bezig zijn en leuke dingen ondernemen met mijn vrienden. In 2016 stond ik in jouw schoenen; toen ging ik zelf als deelnemer mee. Daarom kan ik je uit ervaring vertellen: dit gaat een topweek worden! Ik wens je alvast heel veel plezier, tot snel!

Simone

Ik woon in Utrecht samen met mijn kat, Dewey. Ben meerdere keren mee geweest als vrijwilliger op Hojokamp en lang geleden zelf deelnemer geweest. Wil jullie ook een onvergetelijke week geven. Ik vind heel veel dingen leuk, maar vooral lezen, films en series kijken met de onderwerpen romance en (queer)geschiedenis, ga graag op reis zowel vakantie als citytrips waar ik dan graag walking tours doe om de plek te leren kennen en op zoek ga naar lekkere restaurantjes of pubs. Vind sporten leuk maar hou ook van mijn e-bike.
Ik werk in de IT als technisch consultant voor trainingsmaterialen en systemen bij een bedrijf voor duurzamen bouwmaterialen.
Wens je alvast heel veel plezier deze week!

Leonie

Ik ben Leonie (28), ik woon in Deventer met mijn vrouw en twee lieve katten. Mijn hobby’s zijn: chillen op de bank, wandelen, kamperen, naar concerten en gezellig lang tafelen. Ik word blij van een goede metalband, maar ook van popmuziek zoals Taylor Swift en Froukje. Sinds kort ben ik begonnen met hardlopen, maar of ik dat leuk vind, dat weet ik nog niet zo goed. Ik lust geen cola. Ik ben dit jaar alweer 10 jaar vrijwilliger bij Outway, ik kijk er ontzettend naar uit om jullie in augustus allemaal te zien. Tot dan.