Hojobuddy

Hoe vertel ik mijn ouders en vrienden over mijn gevoelens? Aan welke dingen moet ik denken wanneer ik ‘uit de kast’ kom? Ik weet niet op welk geslacht ik val! Ik voel me niet thuis in het geslacht waarin ik geboren ben. Ik voel me onzeker. Ik wil andere LHBT+’s ontmoeten, hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen bij het beantwoorden van vragen, iemand die je begrijpt en je kan helpen als je ergens niet uitkomt?

Voor hulp en antwoorden op al jouw vragen kun je terecht bij Outway Hojobuddy. Soms is het prettig om tips te krijgen van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij.

De Hojobuddy’s van Outway kunnen jou helpen om trots op jezelf te zijn! Ze hebben allemaal op hun eigen manier ervaring met de thema’s rondom LHBT+. Bekijk hier een overzicht van onze buddy’s en hun persoonlijke verhalen. Als jij een hojobuddy aanvraagt mag je zelf een voorkeur opgeven met wie van de buddy’s je contact zou willen hebben.

Hoe je contact wil hebben kun je zelf met je eigen buddy overleggen. Misschien vind je het fijn om te sms’en of te whatsappen, of misschien stuur je liever af en toe een mail. Als jij je inschrijft mag je zelf kiezen op welke manier we contact met je kunnen zoeken en we gaan uiterst vertrouwelijk met je informatie om. De hojobuddy’s proberen uiteraard om altijd voor je klaar te staan, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat zij je de handvatten geven om zelf verder te kunnen.

Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om gelijkgestemden te ontmoeten, zijn er daarvoor verschillende mogelijkheden. Jouw buddy kan jou, als jij dat wil, op de hoogte houden van de verschillende mogelijkheden binnen stichting Outway maar ook de mogelijkheden van andere organisaties!

Meer vragen? Schroom niet en stuur een mail naar buddy@outway.nl.