Reacties

Sanne*

“Ik had eigenlijk alleen een paar simpele vragen, ik vroeg me af of het Hojokamp iets voor mij zou zijn en wilde graag wat hulp bij manieren om uit de kast te komen. Mijn buddy heeft me via whatsapp kunnen helpen en uiteindelijk heb ik besloten mee te gaan op Hojokamp dit jaar. Daar heb ik erg veel zin in, ik vind het ook spannend maar dankzij mijn Hojobuddy heb ik er alle vertrouwen in.”

Timon*

“Toen ik me inschreef voor Hojobuddy vond ik dit heel spannend. Ik wist nog niet precies welke vragen ik had maar ik wilde graag met iemand praten over mijn twijfels. Ik kon bij mijn buddy mijn verhaal kwijt en hij kwam met tips waar ik veel aan heb gehad. Inmiddels ben ik voor een paar mensen uit de kast gekomen, ik kan me nu goed zelf redden maar ik ben blij dat ik mijn buddy altijd nog een berichtje mag sturen als ik hem nodig heb.”

Annemarie*

“Ik twijfel heel erg of ik op meisjes op jongens val, ik hoopte dat mijn buddy mij hiermee kon helpen. Ze heeft me goed geholpen door naar me te luisteren, dat was fijn. Of ik op meisjes of jongens val, weet ik nog steeds niet zeker, maar ik heb nu voor mezelf geleerd om te accepteren dat dat helemaal niet erg is om daarover te twijfelen. Ik zou Hojobuddy zeker aanraden.”

*= Voor deze reactie is een schuilnaam gebruikt.