Out Away

Wat is Out Away?

De Out Away reizen zijn groepsreizen voor LHBT+’ers (of mensen die daarover twijfelen) in de leeftijd van 20 t/m 35 jaar! Out Away biedt je de mogelijkheid om meer van de wereld te zien en jezelf en anderen te leren kennen. Er kunnen per reis 17 mensen mee, dus wacht niet te lang met inschrijven! Minimale aantal reizigers om een reis te laten plaatsvinden is 10 personen.

Reisbestemmingen 2024

Hoe ziet een Out Away reis eruit?

Op de eerste plaats staan gezelligheid en ontspanning centraal tijdens Out Away. Je gaat op reis met ongeveer 20 anderen. Tijdens deze reis neem je deel aan de excursies die begeleid worden door de vrijwilligers van Stichting Outway.

Tussen het eten, slapen en de excursies door is er ook vrije tijd. Het is een drukke en vermoeiende reis maar wel een tijd die je niet snel zult vergeten. Let op! Er is tijdens de reis beslist geen plaats voor mensen die uit zijn op seksuele avontuurtjes.

Waarom zou je meegaan?

Dit is je kans om meer van Europa te zien met een groep waar je volledig jezelf kunt zijn. Ook al kom je alleen, dat ben je binnen 5 minuten vergeten! Door de gemoedelijke sfeer is dit een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Naast de mooie reis is er altijd de mogelijkheid om informatie, advies en ondersteuning rondom LHBT+ onderwerpen te krijgen. Outway staat al vele jaren bekend om de geweldige sfeer van verbondenheid en vertrouwen, dus ook dat is zeker een reden om je in te schrijven! Kortom, bij Out Away maak jij een reis om nooit meer te vergeten!

Wat kosten onze Out Away reizen?

Deze verschillende Out Away reizen variëren in prijs van elkaar. Kijk voor de prijs per reis bij de gedetailleerde reisinformatie.

Alle reizen zijn echter inclusief:

  • Ontbijt
  • Excursies
  • Overnachtingen en gebruik van de voorzieningen op de accommodaties
  • Vervoer vanaf Nederland en weer terug
  • Geweldige begeleiding!

Meer informatie

Kort en krachtig hebben we je informatie gegeven over hoe de reis er uit zal gaan zien. Wil je meer weten en staat je vraag niet op een andere pagina of bij de FAQ’s? Stuur een mailtje naar outaway@outway.nl.

Ik wil mee met Out Away