Out Away

Wat is Out Away?

De Out Away reizen zijn speciaal opgezet voor LHBT+ers (of mensen die daarover twijfelen) tussen de 20 en 35 jaar! Out Away biedt je de mogelijkheid om meer van de wereld te zien en jezelf en anderen te leren kennen. Er kunnen 16 mensen mee en vol is vol, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Hoe ziet zo’n reis eruit?

Op de eerste plaats staan gezelligheid en ontspanning centraal tijdens Out Away. Je maakt gedurende een week een reis met ongeveer 10 tot 16 anderen. Tijdens deze week doe je mee aan de excursies die begeleid worden door de vrijwilligers van Stichting Outway.

Tussen het eten, slapen en de excursies door is er ook vrije tijd. Het is een drukke en vermoeiende week maar wel een week die je niet snel zult vergeten. Let op! Er is tijdens de reis beslist geen plaats voor mensen die uit zijn op seksuele avontuurtjes.

outaway-02
outaway-07
outaway-09
outaway-06

Waarom zou je meegaan?

Dit is je kans om meer van Europa te zien met een groep waar je volledig jezelf kunt zijn. Ook al kom je alleen, dat ben je binnen 5 minuten vergeten! Door de gemoedelijke sfeer is dit een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Naast de mooie reis is er altijd de mogelijkheid om informatie, advies en ondersteuning rondom LHBT+ onderwerpen te krijgen. Outway staat al vele jaren bekend om zijn geweldige sfeer van verbondenheid en vertrouwen, dus ook dat is zeker een reden om je in te schrijven! Kortom, bij Out Away maak jij een reis om nooit meer te vergeten!

Reisprogramma

We bezoeken tijdens onze 8 daagse Out Away reis diverse Europese hoofdsteden! De eerste dag maken we een lange treinreis en reizen direct naar de Tsjechische hoofdstad Praag. In Praag verblijven we in een knus appartement en bezoeken de mooie historische binnenstad. Een bezoekje aan de prachtige Karelsbrug zal zeker niet in ons programma ontbreken!
Na 3 nachten reizen we per trein verder naar de Slowaakse hoofdstad Bratislava waar we een nachtje zullen verblijven midden in de stad en dus goed de stad kunnen verkennen. Vervolgens reizen we verder naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen en bezoeken hier onder andere enkele prachtige paleizen en de Stephansdom!
Vervolgens begint onze terugreis naar Nederland weer en maken tussendoor nog een overnachting in Tsjechië!

Vervoer

We verzamelen op een treinstation in het oosten van het land. Vanaf daar zullen we per trein vertrekken. Alle grote reisafstanden zullen we per trein afleggen. Zo reizen we grote stukken door Duitsland, Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk. Ook zullen we regelmatig aardige stukken te voet afleggen als we in een stad zijn! Zo krijgen we onderweg ook een hoop te zien!

Wat kost deze geweldige reis?

Deze Out Away reis kost 325,- en is inclusief:

  • Ontbijt
  • Excursies en entree tot de musea/attracties die we als groep bezoeken
  • Overnachtingen en gebruik van de voorzieningen op de accommodaties
  • Vervoer vanaf Nederland en weer terug
  • Geweldige begeleiding!

Meer informatie

Kort en krachtig hebben we je wat informatie gegeven over hoe de reis er uit zal gaan zien. Wil je meer weten en staat je vraag niet op een andere pagina of bij de FAQ’s? Stuur een mailtje naar outaway@outway.nl.

Ik wil mee met Out Away