Docenten

Wat fijn dat u op deze website bent beland. Waarschijnlijk betekent dit dat u een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van het klimaat op uw school.

Wij als organisatie, Stichting Outway, bieden een voorlichting aan rondom het onderwerp LHBT+ (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, queer, etc). Deze voorlichting is geschikt voor klassen met leerlingen uit alle onderwijsniveaus. Tevens kunnen wij meerdere voorlichtingen tegelijk geven of meerder voorlichtingen opeenvolgend aan diverse klassen. Bij de voorlichting staat het thema ‘Be Yourself’ centraal en wordt op een informele en interactieve manier ingegaan op hoe de leerlingen om kunnen gaan met verschillen in geaardheid en identiteit.

Iedere voorlichting wordt gegeven door minimaal twee voorlichters, zij zullen ingaan op verschillende begrippen rondom het thema en hierover met de klas in gesprek gaan. Ook vertellen zij hun eigen verhaal over hun eigen ervaringen rondom het thema LHBT+ en op deze manier hopen zij begrip en inlevingsvermogen te creëren. We houden ons als stichting aan een door ons gecreëerd format, maar mocht u speciale wensen of ideeën hebben dan gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Mocht u interesse hebben in de door ons aangeboden voorlichting of hierover meer informatie willen krijgen, dan kunt u in het aanmeldformulier uw gegevens achterlaten. Wij zullen u dan telefonisch of per e-mail benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hopen u binnenkort te kunnen voorzien van een fijne, informatieve voorlichting en hiermee het veilige klimaat op uw school te stimuleren. Bij vragen en opmerkingen kunt u altijd mailen met voorlichting@outway.nl.