Vacature mediaplanner

Doel:
Stichting Outway heeft verschillende mediaplatformen die op het moment erg rustig zijn.  Jouw doel als mediaplanner is om deze projecten van Stichting Outway online zichtbaar te maken bij de doelgroep(en).

Functieomschrijving:
Jij bent een spin en de online media is jouw web. Als mediaplanner binnen de stichting ben jij het aanspreekpunt voor het plaatsen en organiseren van de online promotie van Stichting Outway.  Aan het begin van het jaar maak jij voor jezelf een jaarplanning, je kijkt op welke momenten de stichting projecten heeft en op welke momenten het handig is om daar reclame voor te maken. De hoeveelheid promotie voor een project kan je in overleg doen met de project organisatoren. Teams kunnen bij jou foto’s en tekst aanleveren met het verzoek wanneer zij iets geplaatst willen hebben ter promotie van hun project. Ook maak je zelf een database aan zodat deze foto’s en teksten in een ander jaar weer gebruikt kunnen worden. Jij zorgt er dan weer voor dat dit op de online media terecht komt. Zo sta je weer in contact met de Instagram/Facebook/LinkedIn beheerders met verzoek om dit te plaatsen en kijk jij op welke andere momenten het nuttig is om projecten onder de aandacht te brengen. Je hoeft de content dus niet altijd zelf te realiseren, in sommige gevallen wel maar in de meeste gevallen ben jij diegene die zorgt dat het geplaatst wordt. Daarnaast betrek je eventuele belangrijke LHBT+ dagen binnen je promotie en maak jij een link tussen deze dagen en de projecten binnen van onze stichting.
De intensiteit van de promotie hoeft zeker niet dagelijks, het gaat er vooral om dat er op verschillende momenten in het jaar promotie verschijnt van Stichting Outway en deze dus zo zichtbaar wordt voor de doelgroep(en).

Wat zoeken wij in jou?

  • Je kan voor jezelf goed overzicht bewaren en planningen maken
  • Je bent goed in communicatie en kan overbrengen wat je graag wil
  • je hebt affiniteit met media
  • Je kan delegeren, aansturen en zelfstandig werken
  • je durft het aan om deze functie eigen te maken en verder vorm te geven
  • je voelt je verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van de stichting op online platformen
  • 1 uur per week van je tijd, afhankelijk van hoe je de functie invult en de taken vormgeeft

Aanmeldprocedure:
Interesse in deze functie en om vrijwilliger te worden binnen de stichting? vertel ons dan hieronder jouw motivatie