Scandinavië

Tijdens de meivakantie bezoeken we met Out Away drie verschillende landen in Scandinavië! Tijdens deze negendaagse reis bezoeken we met een leuke groep van ongeveer 20 jongvolwassenen diverse steden in Denemarken, Zweden en Noorwegen!

Reisprogramma

De eerste dag van onze reis verzamelen we in de ochtend op een station in het oosten van Nederland. Tijdens de treinreis maken we kennis met elkaar en reizen via Hamburg naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Aan het eind van de middag arriveren we bij ons hotel en verblijven hier midden in het stadscentrum.

De eerste drie dagen blijven we in Kopenhagen en brengen uiteraard een bezoekje aan alle highlights die Kopenhagen ons te bieden heeft. Na twee nachten verlaten we Kopenhagen alweer en reizen per boot naar de Noorse hoofdstad Oslo. We varen gedurende de nacht en missen zo zo min mogelijk tijd om de prachtige steden te bezoeken. Deze boottocht gaat vrijwel volledig langs de Zweedse kust en heeft dus prachtige uitzichten onderweg.

In de ochtend voordat we in Oslo aankomen genieten we van een eenvoudig ontbijtje op de boot maar kunnen dan genieten van het prachtige fjord waar we doorheen varen. Zeker als het zonnetje schijnt is dit een prachtige tocht!

In Oslo verblijven in een gezellig hotel in tweepersoonskamers op loopafstand van het stadscentrum. We verblijven in totaal twee nachten in deze stad en hebben voldoende tijd om de stad te bezichtigen.

Vanuit Oslo reizen we weer per boot naar Kopenhagen. De laatste nachten van onze reis verblijven we in de Zweedse stad Malmö. We bezoeken het stadscentrum waar we ook zullen overnachten en brengen uiteraard een bezoek aan alle highlights die deze prachtige stad ons te bieden heeft.

Naast het volle excursieprogramma is er ook voldoende tijd voor vrije tijd en op dat moment kan je zelf je programma indelen. Even lekker shoppen of een dag uitslapen is zeker mogelijk!

Iedere morgen starten we rustig met een ontbijtje in het hotel en vervolgens gaan we op pad. Bij thuiskomst in het hotel kan je vrijwel elke avond je eigen programma indelen en zo ook kiezen waar je gaat eten of zelf een avond kookt als we in een appartement/hotel verblijven.

Vervoer

We verzamelen op een treinstation in het oosten van Nederland. Vanaf het station verzorgen wij al het vervoer en hoef je je dus geen zorgen meer te maken om deze kosten. We reizen voornamelijk met de trein, boot en bus. Reken er dus op dat we wel een aantal uurtjes aan het reizen zijn en de diverse steden niet maar een uurtje reizen is.

Wat kost deze geweldige reis?

Deze Out Away reis kost € 399,- en is inclusief:

  • Ontbijt
  • Al het vervoer vanaf een station in het oosten van Nederland
  • Excursies naar de verschillende bezienswaardigheden in Kopenhagen, Malmö en Oslo
  • Overnachtingen en gebruik van de voorzieningen
  • Geweldige begeleiding!

We kunnen deze reis zo goedkoop mogelijk aanbieden doordat we als Stichting Outway werken met vrijwilligers. Deze vrijwilligers betalen zelf ook mee aan de reis en kunnen deze reis grotendeels tegen inkoopprijs aanbieden.

Belangrijk om vooraf te weten

We overnachten in hotels, hostels en appartementen. Besef je wel dat je een kamer deelt met andere reizigers van onze reis. Voor sommige nachten is het mogelijk een eenpersoonskamer te boeken. Indien je hiervan gebruik wil maken: Laat het ons weten. Wij informeren je over de extra kosten.

Wij gaan er van uit dat je jezelf tijdens de reis kan verzorgen en ook zelfstandig kan reizen. Wij hebben geen mogelijkheden om je hierin de gehele dag te ondersteunen

Het is niet verplicht om aan de excursies deel te nemen. Je kan op het moment dat wij op pad zijn ook je eigen programma samenstellen. Uiteraard is het wel zo leuk om gewoon mee te gaan!

Wij adviseren het je van harte om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten! Indien je vaker per jaar op reis gaat dan is het aantrekkelijk om een doorlopende reisverzekering te kiezen.

Ik wil met Out Away mee naar Scandinavië