Brugge

In juni gaan we een weekend op pad! Tijdens dit weekend bezoeken we met een leuke groep van ongeveer 20 jongvolwassenen de Belgische stad Brugge!

Reisprogramma

De eerste dag van onze reis verzamelen we in het begin van de avond op een station in het zuiden van Nederland. Vanaf hier vertrekken we gezamenlijk per trein. We zijn een paar uurtjes onderweg en in de trein hebben we tijd om kennis met elkaar te maken.

Na een paar uurtjes reizen arriveren we in Brugge en nemen de benenwagen naar onze overnachtingsplaats voor de aankomende nachten. In de avond vervolgen we onze kennismaking onder het genot van een Belgische lekkernij!

Op zaterdag brengen we uiteraard een bezoek aan het historische stadscentrum van Brugge! We krijgen vrijwel het gehele stadscentrum met alle pracht en praal te zien. Uiteraard heb je ook even fijn de tijd om tussendoor lekker te gaan lunchen en zelf het centrum te bezoeken.
In de avond heb je de mogelijkheid om zelf ‘op café’ te gaan of iets anders leuks te ondernemen!

Op zondag na het ontbijt checken we uit en reizen dan met nog een kleine tussenstop in een Belgische stad terug naar Nederland. Hier verwachten we aan het eind van de middag weer te arriveren.

Vervoer

We verzamelen op een treinstation aan de grens met België. Vanaf het station verzorgen wij al het vervoer en hoef je je dus geen zorgen meer te maken om deze kosten. We reizen voornamelijk met de trein, tram en bus.

Wat kost deze geweldige reis?

Deze Out Away reis naar Brugge kost € 139,- en is inclusief:

  • Ontbijt
  • Al het vervoer vanaf het verzamelpunt
  • Excursies naar de verschillende bezienswaardigheden
  • Overnachtingen en gebruik van de voorzieningen
  • Geweldige begeleiding!

We kunnen deze reis zo goedkoop mogelijk aanbieden doordat Stichting Outway werkt met vrijwilligers en kunnen deze reis grotendeels tegen inkoopprijs aanbieden.

Belangrijk om vooraf te weten

Besef je wel dat je een kamer deelt met andere reizigers van onze reis. In overleg met de andere reizigers maken jullie zelf je eigen slaapkamerindeling. Tijdens de reis zijn er 4 en 6 persoons slaapkamers. Het is ook mogelijk om een eigen privé kamer te reserveren. Indien je hiervan gebruik wil maken: Laat het ons weten. Wij informeren je over de extra kosten.
Wij adviseren je om te reizen met een rugzak. Tijdens het reizen moet je deze bagage zelf kunnen dragen. Daarnaast hoef je voor een weekend uiteraard niet super veel mee te nemen.
Wij gaan er van uit dat je jezelf tijdens de reis kan verzorgen en ook zelfstandig kan reizen. Wij hebben geen mogelijkheden om je hierin de gehele dag te ondersteunen.
Het is niet verplicht om aan de excursies deel te nemen. Je kan op het moment dat wij op pad zijn ook je eigen programma samenstellen. Uiteraard is het wel zo leuk om gewoon mee te gaan!
Wij adviseren het je van harte om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten! Als je vaker per jaar op reis gaat dan is het aantrekkelijk om een doorlopende reisverzekering te kiezen. Kijk ook goed naar welke geneeskundige ziektekosten je eigen zorgverzekering dekt in het geval je in het buitenland geneeskundige hulp nodig hebt.

Ik wil mee met Out Away