België en Frankrijk

Deze winter bezoeken we met Out Away België en Frankrijk! Tijdens deze achtdaagse reis bezoeken we met een leuke groep van ongeveer 20 jongvolwassenen diverse steden in België en Frankrijk! Met als hoogtepunt oudejaarsnacht in Parijs!

Reisprogramma

De eerste dag van onze reis verzamelen we op een station in het zuiden van Nederland. Tijdens de treinreis maken we kennis met elkaar en reizen via Antwerpen naar de Franse stad Lille. In de avond bezoeken we Lille en zoeken een leuk restaurantje op om met z’n allen te eten! De tweede dag van onze reis zullen we ook nog in Lille verblijven en gaan de stad die nog in kerstsfeer zal zijn bezichtigen.

Na twee nachten in Lille reizen we in enkele uren naar Parijs. In Parijs zullen we vier nachten verblijven in een hotel en brengen een bezoek aan verschillende prachtige bezienswaardigheden waaronder uiteraard de Eiffeltoren, Arc du Triomphe, Sacré-Coeur, Montmartre, kasteel van Versailles en nog wat toffe plekken in de stad! Iedere dag zit weer gevuld met mooie uitstapjes!

Uiteraard vieren we ook oudejaarsavond met z’n allen! Dit gaat een toffe avond worden! Aftellen tot het nieuwe jaar bij de Eiffeltoren of Arc du Triomphe? Dat staat vast en zeker nog op je bucket-list!

Na vijf toffe dagen in Parijs reizen we naar Brussel en zijn nog twee dagen in de Belgische hoofdstad. We bezoeken het stadscentrum waar we ook zullen overnachten en brengen uiteraard een bezoek aan Manneke Pis, de Grand Place, nemen een pintje en een lekkere wafel mag uiteraard ook niet ontbreken!

De laatste dag reizen we weer per trein terug naar huis en zit deze mooie en bijzondere reis er op.

Naast het volle excursieprogramma is er ook voldoende tijd voor vrije tijd en op dat moment kan je zelf je programma indelen. Even lekker shoppen of een dag uitslapen is zeker mogelijk!

Iedere morgen starten we rustig met een ontbijtje in het hotel en vervolgens gaan we op pad. Bij thuiskomst in het hotel kan je vrijwel elke avond je eigen programma indelen en zo ook kiezen waar je gaat eten of zelf een avond kookt als we in een appartement/hotel verblijven.

Vervoer

We verzamelen op een treinstation in het zuiden van Nederland. Vanaf het station verzorgen wij al het vervoer en hoef je je dus geen zorgen meer te maken om deze kosten. We reizen voornamelijk met de bus en trein. Reken er dus op dat we wel een aantal uurtjes aan het reizen zijn en Parijs niet maar een uurtje reizen is.

Wat kost deze geweldige reis?

Deze Out Away reis kost € 359,- en is inclusief:

  • Ontbijt
  • Al het vervoer vanaf een station in zuid-Nederland
  • Een jaarafsluiting om nooit te vergeten
  • Excursies naar de verschillende bezienswaardigheden in Lille, Brussel en Parijs
  • Overnachtingen en gebruik van de voorzieningen
  • Geweldige begeleiding!

We kunnen deze reis zo goedkoop mogelijk aanbieden doordat we als Stichting Outway werken met vrijwilligers. Deze vrijwilligers betalen zelf ook mee aan de reis en kunnen deze reis grotendeels tegen inkoopprijs aanbieden.

Belangrijk om vooraf te weten

We overnachten in hotels, hostels en appartementen. Besef je wel dat je een kamer deelt met andere reizigers van onze reis. Voor sommige nachten is het mogelijk een eenpersoonskamer te boeken. Indien je hiervan gebruik wil maken: Laat het ons weten. Wij informeren je over de extra kosten.

Wij gaan er van uit dat je jezelf tijdens de reis kan verzorgen en ook zelfstandig kan reizen. Wij hebben geen mogelijkheden om je hierin de gehele dag te ondersteunen.

Het is niet verplicht om aan de excursies deel te nemen. Je kan op het moment dat wij op pad zijn ook je eigen programma samenstellen. Uiteraard is het wel zo leuk om gewoon mee te gaan!

Wij adviseren het je van harte om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten! Indien je vaker per jaar op reis gaat dan is het aantrekkelijk om een doorlopende reisverzekering te kiezen.

Ik wil met Out Away mee naar België en Frankrijk