Hojoweekend: vrienden maken en contact leggen

Is ‘socially awkward’ jouw middle name? Heb je geen idee hoe je een gesprek gaande moet houden, laat staan er zelf eentje beginnen? Vind je vrienden maken dood eng, maar heb je wel behoefte aan gezellige mensen om je heen? Alvast een troost: Je bent zeker niet de enige die het moeilijk en eng vindt om op mensen af te stappen. En nog een troost: Je kan het leren! Ja, echt! En daar gaan wij je tijdens dit Hojoweekend een handje bij helpen.

Tijdens dit weekend gaan we met een groep LHBT+ jongeren aan de slag met onze social skills. We onderzoeken samen wat er nou precies zo eng is aan een onbekende aanspreken, vertellen waar je mensen kan ontmoeten met dezelfde interesses en delen onze ervaringen. Maar we gaan er niet alleen met elkaar over praten, want wat je leert gaan we ook echt doen, en waar beter dan op de Utrecht pride?! Genoeg sociale mensen in onze roze bubbel om jouw nieuwe skills tot uiting te laten komen. Laat het al beginnen bij het toffe hostel waar we een grote privé kamer hebben geboekt.

Na dit weekend heb je een handje vol tricks en tools die je zelf kan gaan inzetten om nieuwe vrienden te maken en contact te leggen. *Let op! Bij dit weekend gaat het om persoonlijke ontwikkeling. Wil je graag veel bier drinken of seksuele contacten opdoen. Geef je dan vooral NIET op!*

Voor de mensen die NIET hun leven lang afhankelijk willen zijn van Bumble BFF en het heft graag in eigen handen nemen is er nu: Hojoweekend over vrienden maken en contact leggen.

Praktische informatie

Wanneer: meer info volgt later!
Waar: meer info volgt later!
Leeftijd: voor mensen tussen de 16 en 25 jaar (op het moment van de activiteit)
Kosten: nog niet bekend

Inschrijven is nog niet geopend

Wil je als eerste op de hoogte zijn als de aanmelding open gaat? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

  • Aanmelden nieuwsbrief Stichting Outway

    Hiermee blijf op de hoogte van Stichting Outway.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.