Hojoweekend “ik voel me niet thuis in mijn eigen lichaam”

Heb jij twijfels over je genderidentiteit, over of je wel in het “juiste” lichaam zit? Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat jouw “mannen” of “vrouwenlichaam” niet bij jou past? Of twijfel je hier over en weet je het allemaal niet meer. Of misschien heb je andere vragen en/of twijfels op dit gebied? Dat kan een heel lastige situatie zijn om zelf uit te komen. Je bent zeker niet de enige die met deze twijfels rondloopt! Wil je hier graag met anderen in dezelfde situatie over praten, om het voor jezelf duidelijker op een rijtje te krijgen, ga dan mee op Hojoweekend “Ik voel me niet thuis in mijn eigen lichaam”.

Vrijwel iedereen in deze fase zit met soortgelijke vragen. Tijdens dit weekend krijg je de kans deze vragen met anderen in dezelfde situatie te bespreken. Maar begeleiden we je ook zo dat we proberen je hopelijk meer over je eigen gevoelens te weten laten komen. Daarnaast zijn er vrijwilligers/ervaringsdeskundigen die tijdens het weekend tot je beschikking staan om tijdens het weekend te leren omgaan met deze situatie en eventuele vragen waarmee je zit.

Dit weekend is dus bedoeld voor mensen met bovenstaande vragen. Dit betekent niet dat al jouw vragen na dit weekend zijn opgelost. We proberen je alleen handvaten en tips te geven hoe je verder kunt komen in dit proces. Dit weekend is dus bedoelt voor mensen die nog twijfels of vragen hebben. Ben je hier al helemaal uit en bijvoorbeeld al bezig met je transitie, dan is dit weekend niet bedoeld voor jou.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 18 oktober 2019 18:30u t/m zondag 20 oktober 2019 15:00u.
Waar: regio Tilburg.
Leeftijd: voor mensen t/m 25 jaar (op het moment van de activiteit).
Kosten: €75,- all inclusive.

Ik wil mee met dit Hojoweekend