Organisatie

Hojokamp wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het Hojokamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweek!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Organisatieteam

Leonie

Mijn naam is Leonie, 23 jaar oud en samen met Sander en Sabine heb ik de eer om het Hojokamp te mogen organiseren. Dit wordt mijn zesde keer al dat ik als vrijwilliger mee mag op Hojokamp, het is echt een van de leukste dingen om te doen. Ik woon in Utrecht, samen met mijn vriendin Marie-José. Ik studeer Nederlandse Taal en Cultuur, geef bijles en maak als bijbaantje huizen schoon. Ik ben dol op dansen, kamperen, sushi, bos, borrelen, liefde, concerten en natuurlijk mijn vrijwilligerswerk bij Outway. Tot ziens op Hojokamp, ik heb er zin in!

Sabine

Ik ben Sabine, 23 jaar (op kamp alweer 24) en dit wordt voor mij het 4e jaar dat ik als vrijwilliger mee ga op Hojokamp. Twee jaar ben ik teambegeleider geweest en dit wordt voor mij het tweede jaar als onderdeel van het organisatieteam dat ik dit jaar samen met Sander en Leonie zal vormen. Ik woon met twee vrienden in Utrecht, maar ik studeer in Amsterdam. Daar doe ik nu de universitaire Master Educatie & Communicatie om zo docent Engels te worden. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bij de LGBT+ studentenvereniging Anteros in Utrecht. Verder ga ik graag naar concerten (het liefst rock of metal) en hou ik van lezen, tekenen en naar de film gaan. Ik zie er naar uit je te ontmoeten op kamp! We gaan er een mooie week van maken!

Sander

Wat superleuk dat je meegaat op Hojokamp dit jaar! Mijn naam is Sander, 29 jaar en ik zit in de organisatie van het Hojokamp, samen met Leonie en Sabine! Dit doe ik nu voor het derde jaar met ontzettend veel plezier!

In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in een ziekenhuis. Ik woon in Zevenbergen samen met mijn vriend Koen. Verder hou ik van lezen, films, series, met vrienden en familie afspreken, concerten, Netflix, gamen, fietsen, hardlopen en nog veel meer! En uiteraard hou ik ook erg van vrijwilligerswerk doen bij Outway!

Ik hoop dat je al zin hebt in Hojokamp, ik in elk geval wel! We gaan er een awesome week van maken! Tot in augustus!