Organisatie

Hojokamp wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het Hojokamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweek!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Organisatieteam

Fleur

Mijn naam is Fleur, 20 jaar oud en dit wordt voor mij het 3e jaar dat ik mee ga als vrijwilliger op Hojokamp. Samen met Jiske en Ryan heb ik de eer om dit jaar Hojokamp te organiseren! Ik woon in een gezellig studentenhuis in Utrecht en studeer Fysiotherapie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij de LHBT+ studentenvereniging, vind ik het leuk om naar de film te gaan, lekker te koken, een goed boek te lezen of iets te ondernemen met vrienden.

Jiske

Hey! Ik ben Jiske, 32 jaar en voor de 3e keer onderdeel van het organisatieteam van het tofste zomerkamp wat er bestaat. Ik werk als leidinggevende bij DHL en ik woon met mijn lief en bonusdochter in het kei gezellige Eindhoven. In mijn vrije tijd speel ik een potje voetbal, (computer)spelletjes met vrienden, geef ik aandacht aan onze blaffende en miauwende viervoeters, luister ik muziek, kijk ik series en zet ik me dus op verschillende manieren in voor Outway.

Ryan

Hallo! Leuk dat je interesse hebt in ons kamp. Mijn naam is Ryan, ik ben 26 jaar en samen met Fleur en Jiske organiseer ik dit jaar het Hojokamp. Ik woon nu ongeveer twee jaar in Eindhoven samen met mijn twee katten. In het dagelijks leven ben ik GGZ agoog en werk ik in een gesloten afdeling van de GGZ. In mijn vrije tijd zet ik mij graag in voor de stichting; dit is mijn 6e organisatiejaar en daarnaast zit ik ook in het bestuur van Outway. Ook besteed ik graag mijn vrije tijd aan vrienden en mijn vriendin. Ik hoop je in augustus te zien!