Organisatie

Hojokamp 2.0 wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het kamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van vrijwilligers spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweekend!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat het hele weekend dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Organisatieteam

Aleida

Ik ben Aleida, 36 jaar, en (bijna) 14 jaar vrijwilliger bij Stichting Outway. Naast mijn vrijwilligerswerk bij Stichting Outway werk ik als flexer in de kinderopvang in Amsterdam, chill ik graag met m’n 2 katten op de bank om een serie te kijken, is mijn grootste hobby Postcrossing en is mijn meest favoriete sport (wedstrijd)zwemmen.

In de afgelopen 13 jaar ben ik mee geweest op Hojokamp, Hojokamp 2.0 en Out Away. Ik heb dit jaar de eer om voor de tweede keer samen met Celina Hojokamp 2.0 te organiseren. Ik heb zie er ontzettend naar uit om jullie tijdens dit weekend te ontmoeten en er samen met de rest van de vrijwilligers een topweekend van te maken!

Celina

Ik ben Celina en ik ben 33 jaar. Ik werk, naast mijn vrijwilligerswerk, als begeleider in de gehandicaptenzorg.​ In mijn vrije tijd loop ik graag hard, fiets ik een rondje door het mooie landschap van de Hoeksche waard en doe ik aan yoga en meditatie. In de afgelopen 5 jaar ben ik diverse keren meegeweest op Hojokamp, HJK 2.0 en op Out Away. Ik heb onwijs veel zin in HJK 2.0 en ik hoop jullie snel te zien.