Organisatie

Hojokamp 2.0 wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het kamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweekend!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Aleida

Hey hallo! Ik ben Aleida, en na een aantal toffe Hojokampervaringen organiseer ik dit jaar samen met Celina en Sander Hojokamp 2.0 We doen hard ons best, samen met het team, om er een leuk weekend van te maken. Ik heb er zin in, jij ook? 🙂

Celine

Ik ben Celina, 30 jaar en woon in ‘s Gravendeel. Ik werk in de zorg en welzijn, waar ik het super naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd loop in hard, sport ik met vrienden en hou van koken en bakken. Ik ben al een aantal keer mee geweest op Hojokamp en Hojokamp 2.0. Deze keer mag ik het gaan organiseren met Aleida en Sander. Wij hebben er onwijs veel zin in en we gaan er een leuk en leerzaam weekend van maken. Tot in juni!

Sander

Dit jaar ben ik onderdeel van het organisatieteam van het Hojokamp 2.0. En ik heb er heel veel zin in! De meeste van jullie hebben mij vast al ontmoet op reguliere kamp, als dat niet zo is zal ik mij nog even kort toelichten. 25 jaar, Amsterdam en werkend op een intensieve zorg locatie voor jongeren met een verstandelijke beperking. Ik zie jullie graag allemaal snel tegemoet!