Hojokamp 2.0

Wat is Hojokamp 2.0?

Outway wil alle LHBT+jongeren de kans geven om mee te gaan op Hojokamp. Dit betekent dus dat je niet voor de tweede keer mee mag. Omdat de jongeren die het magische Hojokamp-gevoel hebben ervaren graag nog wel een keer mee zouden willen, is er een Hojokamp 2.0!

Hojokamp 2.0 is dus een vervolg op het reguliere kamp! Dit kamp is korter dan het reguliere kamp, maar minstens even bijzonder. Jongeren die meegaan met het HJK2.0 zijn vaak al een stukje ‘verder’ in hun ontwikkeling, daarom zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens workshops ook net wat anders.

Voor wie is het?

HJK2.0 is dus voor iedereen die al eens mee is geweest op Hojokamp. Het maakt niets uit in welk jaar je bent mee geweest! Je kunt dus mee in het jaar dat jij tijd/geld/zin hebt. Ben je nog nooit op Hojokamp geweest en wil je mee? Kijk dan ook even op de pagina van het reguliere Hojokamp.

Hoe ziet het kamp eruit?

Hoe het kamp eruit ziet is elk jaar een beetje anders. Wat vaststaat is dat het een gezellig, lang weekend wordt met gezellige mensen en diverse workshops over bijvoorbeeld zelfvertrouwen en seksualiteit. Naast leerzame workshops vinden er ook ontspannende activiteiten plaats zoals een feestavond en diverse spellen. Voorafgaand aan het kamp krijg je een programma opgestuurd waarin precies staat waar je moet zijn en hoe laat.

Let op!

Net als op het reguliere Hojokamp, zijn er ook op Hojokamp 2.0 kampregels waaraan je je moet houden. Zo zijn ook op dit kamp seksuele handelingen ten strengste verboden. Het is natuurlijk mogelijk dat je iemand ontmoet met wie je een klik hebt, maar als je elkaar echt leuk vindt dan kan het ook wel even wachten tot na het kamp.

Hoe meld ik me aan?

Wat tof dat jij ook dit keer weer met ons mee wilt. Hojokamp 2.0 is bedoelt voor de mensen die al eerder met het reguliere Hojokamp zijn mee geweest.
Omdat dat mensen zich uit eerdere jaren kunnen aanmelden en er maar een beperkt aantal plekken zijn, werken wij met een loting.
Met het onderstaande formulier geef jij je op voor de loting. Om er zeker van te zijn dat we alleen serieuze aanmeldingen krijgen voor de loting vragen we een aanbetaling van €50,- voor deze aanmelding. Je doet dan mee aan alle toekomstige lotingen. Geen zorgen, als je uiteindelijk niet door de verschillende rondes van de loting heen komt, krijg je het volledige bedrag van ons terug! Wanneer je door de loting heen komt, verrekenen we de aanbetaling met het totaalbedrag van €179,-. De lotingen worden gehouden op 1 november 2022, 1 februari 2023 en 1 april 2023.

1. Wil je mee op Hojokamp 2.0? Vul het lotingsformulier in voltooi de aanbetaling van €50,-.

2. Na betaling ontvang je van ons een bevestiging.

3. Bij elke loting houden we jou op de hoogte en hoor je of je ingeloot bent.

4. Ingeloot? Dan ontvang je van ons een bevestiging met het aanmeldingsformulier. Betaal vervolgens de resterende inschrijfkosten van €129,- (mocht dit lastig zijn en wil je in 2 delen betalen, mail ons dan op hojokamp2.0@outway.nl).

5. Na betaling ontvang je van ons een bevestiging met meer informatie.
Heb je na het zien van de site nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar hojokamp2.0@outway.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk (in ieder geval binnen een week). Bezoek ons ook op Facebook en Instagram. Hopelijk zien we je gauw op het Hojokamp 2.0!

Ik wil mee op Hojokamp 2.0