Marjon

Bouwjaar:
1969

LHBT+?:
Biseksueel

Communicatie via:
E-mail/ WhatsApp

Vind ik leuk:
Creatief bezig zijn, film, muziek, vakantie, uit eten, dagje weg en voetbal.

Vind ik niet leuk:
Discriminatie, oneerlijkheid, onverschilligheid en dat ik niet alles kan eten waar ik zin in heb.

Specialiteit:
Creatief, nieuwsgierig en vragen stellen.

Eigen verhaal:
Op mijn 10e ging ik voetballen. Daar leerde ik een aantal dames kennen die een relatie hadden met een vrouw en dat werd daar niet als raar of apart beschouwd. Mijn eerste kus was met een jongen op de lagere school. Toen ik rond mijn 13e verliefde gevoelens kreeg had ik deze voor zowel jongens als meisjes. Dat voelde voor mijzelf niet raar en ik had er zelf geen moeite mee.

Op mijn 15e kreeg ik verkering met een meisje. Ik vertelde dat aan familie en sommige vrienden en dat heeft voor mij geen problemen opgeleverd. Voor mijn omgeving was ik lesbisch. Zelf heb ik daar deze naam nooit aan gegeven maar ik had er ook geen moeite mee. Ik zei zelf altijd dat ik een relatie had met een meisje. Helaas heb ik bij anderen wel gezien dat het problemen kan geven.

Toen een jongen tegen mij zei dat ik echt niet lesbisch ben maar biseksueel, besefte ik dat dat wel eens het goede woord zou kunnen zijn. Ik word verliefd op een persoon en dat kan een jongen of een meisje zijn en ook nog van alles er tussen in. Ik wil graag mijn best doen om mensen te helpen op het gebied van LHBT+. Liefde is iets moois en is er voor iedereen!

previous