Kris

buddy_kris

Bouwjaar:
1977

LGBT:
Lesbisch

Communicatie via:
Mail/ Skype/ WhatsApp/ telefoon/ Facebook messenger

Vind ik leuk:
Mijn kindjes, lekker sporten en dansen. Zingen in de auto;-) (heel hard en vals).Borrelen en eten met vrienden. Af en toe eens even flink op stap. Achtbanen!! Dieren, Outway, drop, chocolade, shoppen, POSITIVITEIT!!!….Ik vind heeeeeeeeeeel veel leuk!!!

Vind ik niet leuk:
Oneerlijkheid, onrechtvaardigheid, teveel prikkels, gezeur, stinkende groene klikos;-) en NEGATIVITEIT!

Specialiteit:
Coming out, seksualiteit, thuissituatie, kinderen, sport en voeding.

Eigen verhaal:
Ik was 16 jaar toen ik op groepsvakantie ging met mijn beste vriendinnetje. Iedereen wilde me koppelen aan een jongen uit de groep, maar ik merkte dat ik me aangetrokken voelde tot de groepsleidster. Ik was helemaal in de war en wilde dit met mijn beste vriendin delen. Toen ik het haar vertelde reageerde ze vreselijk. We lagen samen in een tent en zij pakte haar spullen en ging bij iemand anders liggen. Ik was doodongelukkig en dacht dat ik iedereen kwijt zou raken als ik dit nog ooit aan iemand zou vertellen. Na die vakantie kreeg ik een vriendje en daar heb ik een relatie mee gehad tot mijn 19e.

Toen hield ik het niet meer uit. Ik leerde via internet een lesbisch meisje kennen en vertelde haar over mijn gevoelens en verwardheid. Zij is echt mijn buddy geweest. Ze heeft veel met me gepraat en geschreven. Ik had een mailtje van haar op mijn kamer open staan, toen mijn moeder mijn kamer ging poetsen. Zij heeft deze gelezen en heeft me ermee geconfronteerd. Ik dacht dat ik ter plekke in zou storten maar mijn moeder reageerde zo lief! Ze knuffelde me en vertelde me dat ze sowieso van me houdt… of ik nou een vriendje of een vriendinnetje zou hebben. Dat was voor mij de kracht die ik nodig had om eerlijk te zijn naar mijn vriendje en verder mijn weg uit te zoeken!

Ik studeerde en vertelde langzaamaan steeds meer mensen over mijn gevoelens. Iedereen reageerde zo goed en positief! Ik denk dat ik zelf het langste erover heb gedaan om mezelf te accepteren. Ik heb nog relaties gehad met mannen omdat ik dacht dat dat toch makkelijker was voor mezelf en voor mijn omgeving. Helaas werkt dat niet zo en kan je jezelf niet voor de gek  houden. Ik kan mannen nog heel lief vinden en maar ik voel me toch echt het aller-fijnste bij een vrouw. Dan pas kan ik echt mezelf zijn! En ook met een vrouw kan je gewoon trouwen en kindjes krijgen.

Het meisje wat ik via internet heb ontmoet is zo belangrijk voor mij geweest. Dit wil ik ook voor jou zijn! Jij mag er zijn!!! Met al je gevoelens, vragen of wat dan ook! You’re Welcome!

previous