Workshop Ouderschap

In deze workshop bespreken we een aantal manieren waarop het voor jou als LHBT+ -er mogelijk is om ouder te worden. Ook gaan we in gesprek met speciaal uitgenodigde gastsprekers die hun ervaringen met ons zullen delen. Het belooft een boeiend gesprek te worden waarbij er ruimte zal zijn voor jou als deelnemer om je vragen te stellen.

De workshop Ouderschap is op dinsdag 5 oktober van 19:00 tot 21:00

Voor wie is deze workshop geschikt?

In deze workshop stippen we een aantal vormen van ouderschap aan. Het is een brede oriëntatie waarbij we je laten nadenken over de verschillende vormen van ouderschap. We gaan dus kort op een aantal mogelijkheden in. Als je op zoek bent naar echt specifieke informatie over bijvoorbeeld wetgeving dan kan het zijn dat deze workshop je wat minder nieuwe inzichten gaat opleveren.

Wel is deze workshop zeker interessant als je benieuwd bent naar de verhalen van onze ervaringsdeskundigen. Hoe is het immers werkelijk om met een kinderwens bezig te zijn? Eén van onze gastsprekers zal ons vertellen over hoe hij samen met zijn partner een zoon uit de Verenigde Staten heeft geadopteerd en hoe dit is gegaan. Onze andere gastsprekers komen samen en zijn getrouwd. Zij hebben nog geen kind, maar zijn bezig om dit mogelijk te maken. Zij geven een inkijkje in de keuzes die zij hebben gemaakt en wellicht nog gaan maken, waarbij meespeelt dat één van hen een non-binair persoon is en de ander een cisgender man.

De workshop Ouderschap gaat door bij minimaal 8 deelnemers en kost 5 euro per deelnemer.

Vragen

Mocht je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebben over deze workshop dan kun je ons mailen op academy@outway.nl. Wij vertellen je graag meer!

Ik wil me aanmelden voor de workshop ouderschap