Workshop Omgaan met stress en eenzaamheid

In deze workshop gaan we in op hoe stress en eenzaamheid ontstaat in het lichaam, hoe je hiermee omgaat en hoe je hiervan af kunt komen. Ook zullen wij ingaan op het creëren van positieve gevoelens in onzekere, angstige en eenzame tijden. Door theoretische uitleg en interactieve opdrachten bieden wij je handvatten om tot rust te komen, te ontspannen, positief te kunnen denken en je vrij te voelen. Zo leer jij jezelf of een ander te helpen bij het ‘Omgaan met stress en eenzaamheid’.

De workshop Omgaan met stress en eenzaamheid is op  zaterdag 16 oktober van 11:00 tot 15:00

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is vooral bedoeld voor jou als je het fijn vindt om onder begeleiding samen met andere LHBT+ jongeren in gesprek te gaan over de situaties en ervaringen waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven. We richten ons hierbij op jongeren in de leeftijdscategorie van ongeveer 16 tot 24 jaar, maar ook als je ouder of jonger bent, kun je je gewoon aanmelden.

Wel vinden we het belangrijk om te zeggen dat wij een vrijwilligersorganisatie zijn en dus geen professionele hulpverleners. Stel dat je te maken hebt met bijvoorbeeld serieuze negatieve gevoelens of suïcidale gedachten dan raden wij je aan om in gesprek te gaan met je huisarts.

De workshop Empowerment gaat door bij minimaal 8 deelnemers en kost 5 euro per deelnemer.

Vragen

Mocht je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebben over deze workshop dan kun je ons mailen op academy@outway.nl. Wij vertellen je graag meer!

Ik wil me aanmelden voor de workshop Omgaan met stress en eenzaamheid