Workshop Empowerment

In deze workshop hebben we het over het creëren van positieve(re) gedachtes en gevoelens in lastige tijden. In het bijzonder besteden we aandacht aan de persoonlijke gevolgen van de corona pandemie. Het zal je immers maar gebeuren dat je als jongere/student ineens dagenlang thuis zit, weinig sociale contacten hebt en eigenlijk gewoon niet kan genieten van het leven. Door verschillende opdrachten, kennis en ervaringen willen wij je handvatten geven om je vrij te voelen en positiever te kunnen denken. We hopen hiermee bepaalde eenzaamheid en stress te kunnen verminderen!

De workshop Empowerment vindt plaats op zaterdag 29 mei van 11:00u tot 16:00u (incl. pauze)

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is vooral bedoeld voor jou als je het fijn vindt om onder begeleiding samen met andere LHBT+ jongeren in gesprek te gaan over de situaties en problemen waar je tegenaan loopt door de corona pandemie. We richten ons hierbij op jongeren in de leeftijdscategorie van ongeveer 16 tot 24 jaar, maar ook als je ouder of jonger bent, kun je je gewoon aanmelden.

Wel vinden we het belangrijk om te zeggen dat wij een vrijwilligersorganisatie zijn en dus geen professionele hulpverleners. Stel dat je te maken hebt met bijvoorbeeld serieuze negatieve gevoelens of suïcidale gedachten dan raden wij je aan om in gesprek te gaan met je huisarts.

De workshop Empowerment gaat door bij minimaal 8 deelnemers en kost 5 euro per deelnemer.

Vragen

Mocht je na het lezen van deze tekst toch nog vragen hebben over deze workshop dan kun je ons mailen op academy@outway.nl. Wij vertellen je graag meer!

Ik wil me aanmelden voor de workshop empowerment