Academy

Wat is Outway Academy?

De Outway Academy is onze online leeromgeving waarin wij workshops aanbieden voor LHBT+ jongeren. Je kunt je aanmelden via deze site met ons aanmeldformulier. Door de verschillende workshops te geven, hopen wij bij te dragen aan de droom van Stichting Outway. Namelijk het bereiken van volledige acceptatie van homoseksualiteit en transgenderisme in de maatschappij. Ook hopen we dat jij weer net een stukje wijzer bent na het volgen van onze workshops

In de workshops van de Outway Academy bespreken we verschillende thema’s waar LHBT+ jongeren mee te maken kunnen krijgen. We kijken hierbij naar kennis, theorieën en achtergronden, maar gaan vooral ook veel met elkaar in gesprek. Soms zijn er naast onze vrijwilligers ook gastsprekers aanwezig die hun persoonlijke verhalen met jullie delen.

Op onze website vertellen we bij iedere workshop ook altijd even wat je van ons kunt verwachten. Zo hopen we dat je van tevoren goed weet waar we het over gaan hebben en of de workshop voor jou interessant is. Ook kun je daar lezen wanneer de workshop gehouden wordt en of er nog andere bijzonderheden zijn die je moet weten.

Heb je vragen na het lezen van deze tekst, kijk dan nog even naar onze FAQ. Misschien vind je daar de antwoorden. Je kunt ons ook mailen op academy@outway.nl. Wij proberen je vraag dan zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief hieronder. Je krijgt dan van ons automatisch een bericht als er iets nieuws gepland is.

  • Aanmelden nieuwsbrief Stichting Outway

    Hiermee blijf op de hoogte van Stichting Outway.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.