Imagine me & you

<< overzicht

Imagine me and youRegie: Ol Parker
Jaar: 2005
Lengte: 94 minuten
Genre: Comedy, drama en romantiek
Taal: Engels
Met: Piper Perabo, Lena Headey en Matthew Goode

 

DVD kopen

De goudeerlijke Heck en de mooie Rachel waren altijd al de beste jeugdvrienden en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het ja-woord te geven. Maar dan, tijdens de ceremonie, valt het oog van Rachel op één van de gasten… de mooie Luce.

Niet lang daarna slaat de twijfel toe. Is Heck misschien toch niet alles wat ze zoekt? Of zijn het de zenuwen? De zelfverzekerde charmeur en beste vriend van Heck, Coop, heeft al snel een oogje op dezelfde Luce. En Luce zelf? Die verkoopt bloemen in haar bloemenwinkel op een hoek in hartje Londen. Ongelukkig in de liefde en onwetend wat ze in gang heeft gezet…

Een mooie en romantische film die voor de nodige ontroering zorgt, en waarin echte liefde centraal staat. De homoseksuele geaardheid van de bepaalde personages wordt hier slechts gebruikt als eigenschap van een persoon zoals het hoort en is niet aanduidend voor zijnde als ‘dat is het karakter’ van het personage. Ook is het fijn dat homoseksualiteit een keer niet als probleem wordt neergezet. Het einde is echter niet verassend, en loopt zoals we vaak zien in films, maar dat is ook wel precies het einde waarop we hopen dat het zo zal aflopen. Dit verhaal laat ook weer zien dat in de liefde niets onmogelijk is. Heerlijke feel good movie om lekker van te genieten.

Trailer:

<< overzicht

Reageren