Krámpack

<< overzicht

Regie: Casc Gay
Jaar: 2000
Lengte: 90 minuten
Genre: Homo / Romantiek
Taal: Spaans
Met: Fernando Ramallo, Jordi Vilches en Marieta Orozco


DVD kopen

In deze film voor 12 jaar en ouder zijn Dani en Nico de hoofdrolspelers. De 17-jarige Dani nodigt zijn best vriend en leeftijdsgenoot Nico uit om de zomer door te brengen in het vakantiehuis van zijn ouders aan de Spaanse kust.

De twee jongens hebben zo ongeveer het rijk alleen en experimenteren er flink op los. Als de twee jongens steeds vaker omgaan met twee meisjes van een naburig gelegen dorp komen de gevoelens om de hoek kijken. Nico vindt één van de meisjes leuk en laat Dani als een blok vallen en van Dani wordt verwacht dat hij verliefd wordt op het andere meisje. Maar helaas, hij raakt meer gefrustreerd van Nico die hem zomaar aan de kant zet waarmee ook de seksuele experimenten zijn afgelopen. Zoals de film omschrijft: waar begint liefde en eindigt vriendschap? Hoe deze situatie afloopt gaan we natuurlijk niet verklappen.

Deze film legt een verhaal bloot waarin homoseksuele jongeren zich misschien wel in kunnen vinden. Het is geen film waar je helemaal voor moet gaan zitten, een eenvoudig verhaal wat je lekker opzet als je nergens over na wilt denken.

<< overzicht

Reageren