International summercamp

Wat?
Het International Summercamp wordt al enige jaren georganiseerd door onze zusterorganisatie Jugendnetzwerk Lambda E.V. Aan dit kamp nemen jongerengroepen uit verschillende landen deel. Zo zijn in 2013 naast Nederland ook Duitsland, Israël, Frankrijk, IJsland, Zweden, Belgie en Finland vertegenwoordigd! Grote kans dat daar nog wat verschillende landen bij gaan komen!

Wanneer en waar?
De laatste International Summercamp was op 22 juli 2013 in IJsland. Zodra de datum van ISC 2014 bekend is vind je dat op deze website.

We verblijven met een grote groep jongeren op een mooie kampeerboerderij.
Tijdens de week zijn er diverse activiteiten georganiseerd, maar is er meer dan voldoende ruimte voor vrije tijd en je kan zelf kiezen aan welke activiteiten je mee doet of juist lekker in de zon gaat liggen. Op het International Summercamp is de voertaal Engels, maar natuurlijk zal er wanneer nodig ook wat voor je vertaald worden naar het Nederlands. Daarnaast kan je mooi je Duits of Frans bijspijkeren door een gesprekje aan te gaan met iemand van de Duitse of Franse delegatie!

Wie?
Op het kamp is plaats voor 80 jongeren uit de verschillende landen. Voor de Nederlandse delegatie hebben wij een totaal van 12 plaatsen weten te bemachtigen en kunnen we dus (inclusief 2 begeleiders) met een groep van 14 Nederlanders richting IJsland reizen!

Het kamp kost € 450,- per persoon. Dit is inclusief:
– De heen- en terugreis
– Je overnachtingen
– 3 maaltijden per dag
– Alle workshops en activiteiten
– Excursies
– 2 gezellige Nederlandse begeleiders
– Een ervaring om nooit meer te vergeten

Dat is nog geen 45 euro per dag! Wil je mee? Vul dan het inschrijfformulier in!