Inschrijven Vrijwilliger Hojokamp 2.0

Hallo allemaal!

Dit jaar gaan we het Hojokamp 2.0 weer organiseren. Wil jij mee als vrijwilliger? Geef je dan snel op!

Het is van 2 t/m 5 juni 2017 (pinksterweekend) in Oisterwijk. Zorg ervoor dat je vanaf 17.00u op vrijdag tot en met maandag 17.00u geheel beschikbaar bent!

Vrijwilligers betalen een bijdrage van €20,- voor eten en drinken deze dagen. Wordt er op Hojokamp2.0 meer dan €500,- winst gemaakt dan wordt deze bijdrage terug gestort. Dit jaar is natuurlijk een feestelijk jaar voor Outway want we bestaan 15 jaar. En alsof dat nog niet genoeg rede is voor een super fantastisch feestje, dan is het wel dat dit de 5e editie is van het Hojokamp2.0!

Om er voor te zorgen dat iedereen een leuk maar ook leerzaam weekend heeft gaan we “oude” vrijwilligers aan nieuwe vrijwilligers koppelen, samen zijn jullie dan verantwoordelijk voor een aantal activiteiten op het kamp. Omdat we iedereen een activiteit willen geven die bij hem/haar past is het belangrijk dat je op het inschrijfformulier aangeeft wat je graag zou willen doen. Inclusief OT hebben we een groep van 18 vrijwilligers nodig. Er zullen als het vol zit, 60 deelnemers zijn. We willen zorgen voor een deel ‘oude rotten in het vak’ en een deel ‘jonge aanwas’ voor stabiliteit maar ook een frisse wind.

De vacature zal open blijven tot 1 november 2016. Daarna gaat het OT het team samenstellen en krijg je vóór 10 november bericht of je mee kunt als vrijwilliger. Wanneer we over je inschrijving nog vragen hebben nemen we contact met je op.

Zet deze data alvast in je agenda!

De teammeetings:
– Vrijdagavond 13 januari 2017. Binnenkomst 19.00 uur, start 19.30 uur
– Vrijdagavond 10 maart 2017. Binnenkomst 19.00 uur, start 19.30 uur
– Zaterdagmiddag 6 mei 2017. Binnenkomst 13.00 uur, start 13.30 uur

We zien je inschrijving graag verschijnen!

Groetjes,
Sonny, Jiske & Esther
Organisatieteam Hojokamp 2.0 2017

Inschrijfformulier Vrijwilligers Hojokamp2.0

    Persoonlijke gegevens

  • In geval van nood

  • Bijzonderheden

  • Ervaring

  • Dit jaar hebben we een andere aanpak dan voorafgaande jaren. We verdelen de taken en activiteiten niet alleen onder de vrijwilligers, maar ook over de verschillende dagen. Je hoort bijvoorbeeld bij team zaterdag, met alle activiteiten die hiertoe behoren. Hieronder kun je aangeven welke activiteiten je graag zou willen organiseren (wees specifiek en schrijf een duidelijke motivatie). Valt deze activiteit op zaterdag samen met een workshopronde en bijvoorbeeld een bosspel, ben je ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor deze activiteiten.
  • Kampboekje

 

Verificatie