Inschrijven Hojokamp2.0

Hojokamp2.0 is vol! je kun je nog inschrijven voor de reservelijst.

Leuk dat jij je wil inschrijven voor Hojokamp2.0 2017! Deze editie zal plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend. Dit is van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni 2017. We zullen op vrijdagavond 2 juni om 19.00 uur verzamelen op een treinstation in Noord-Brabant, en zullen elkaar in de loop van maandagmiddag 5 juni weer uitzwaaien. De precieze eindtijd volgt nog.

Verdere informatie over de locatie en wat handig is om mee te nemen en dergelijke, krijg je zodra het kampboekje klaar is en de deelnemersbijdrage volledig is betaald! Hier houden we je natuurlijk van op de hoogte.

Hieronder staat het inschrijfformulier, met een aantal zaken die we nodig hebben voor het afronden van je inschrijving. Ook zouden we alvast willen horen wat je graag terug wilt zien tijdens dit weekend!

Controleer ook goed je ongewenste email, het Outway-adres wordt door veel programma’s als spam bestempeld. Wanneer niet alles duidelijk is of je nog vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen via hojokamp2.0@outway.nl of via telefoonnummer 040-30 31 720.

Wij hopen in ieder geval dat jij er net zoveel zin in hebt als wij! Laten we er met z’n allen een supertof weekend van maken!

Groetjes, en tot 2 juni 2017!

Organisatieteam Hojokamp 2.0 2017,
Sonny, Jiske en Esther

Inschrijfformulier Hojokamp 2.0

    Persoonlijke gegevens

  • Bijzonderheden

  • In geval van nood

  • En verder nog

  • Om het kamp zo goed mogelijk bij jullie wensen aan te laten sluiten willen we graag nog wat dingen van jullie weten. Het zijn niet de makkelijkste vragen maar denk er goed over na! Deze vragen zijn verplicht om in te vullen want wij gebruiken deze gegevens om het programma speciaal voor jullie samen te stellen.
  • Promotie

  • Lees voor je het formulier verzend eerst de voorwaarden.
 

Verificatie