Hojokamp2.0

Hojokamp2.0 2017 vindt plaats van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni!

Wat is Hojokamp 2.0?
Hojokamp2.0 is een aanvullend kamp op het reguliere Hojokamp en is voor jongeren die behoefte hebben aan verdiepende informatie en een enorm gezellig weekend! HJK2.0 zorgt ervoor dat je nieuwe jongeren leert kennen, dat je je veilig en geaccepteerd voelt en dat je een weekend meemaakt om nooit meer te vergeten. Het kamp staat in het teken van de verdere ontwikkeling en verdieping op het gebied van LHBT zaken. We gaan verder, waar we na het reguliere kamp gebleven zijn. Dit alles gebeurt in een relaxte en fijne sfeer.

We zijn niet alleen serieus bezig! Onze vrijwilligers zorgen voor een onwijs leuk activiteitenprogramma! Alleen de feestavond blijft hetzelfde als op het reguliere Hojokamp, alle andere activiteiten zijn anders!

Deelname aan HJK2.0 kost €99,- all inclusive. Dus inclusief verblijf, eten, drinken en activiteiten! Wil je mee? Schrijf je dan nu in want vol is vol! Ben je nog nooit op Hojokamp geweest en wil je mee? kan dan even op deze pagina voor het reguliere Hojokamp.

Lees hier wat onze deelnemers er van vonden:

Björn, 21 jr: “Na afloop van het weekend miste ik de gezellige sfeer weer net zo als op het gewone Hojokamp! De organisatie was top en er waren veel deelnemers die gelijk voor een goede sfeer zorgden! De workshop over Homoseksualiteit en geloof heeft echt indruk op me gemaakt! Wat een respect heb ik voor hen!”

Linda, 19 jr: Gewoon briljant! Ik had verwacht dat het tegen zou vallen omdat het gewone kamp al zo leuk was. Persoonlijk heb ik zelfs nog meer genoten van 2.0 dan tijdens het gewone kamp. Dat komt voornamelijk door een stukje ontwikkeling van mezelf sinds het Hojokamp! Het kamp heeft me echt goed gedaan!

Esther, 21 jr: Een weekend om niet te vergeten. Ontzettend veel lol gehad, complete vrijheid, oprecht jezelf kunnen zijn en heerlijk diepe en eerlijke gesprekken. Inspirerend en Intrigerend. Wel misschien een beetje verlaat, maar in de trein kreeg ik pas echt het gevoel van afscheid nemen en ”weer terug naar de grote boze wereld”. School en sleur gluren alweer verlekkerd om de hoek. Ontzettend dankbaar voor de mooie herinneringen die er zijn gemaakt met mensen waar ik enorm van hou, en met de nieuwe mensen die ik heb leren kennen. Vanavond gaan bij mij dankbaarheid en toch enigszins wat verdriet hand in hand. Bedankt allemaal! Woorden kunnen dit soort gevoelens niet volledig omschrijven, je moet het hebben meegemaakt.