Organisatie

Het Hojokamp wordt verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway. Aan het roer staat een organisatieteam dat het Hojokamp organiseert en coördineert. Samen met een leuk team van begeleiders en thema- en activiteiten ondersteuners spannen zij zich een heel jaar in om te zorgen dat jullie kunnen genieten van een fantastische kampweek!

We koken voor je, zorgen voor leuke spelletjes, activiteiten en workshops. Je vieze was zullen we helaas niet voor je doen, maar die kun je vast wel thuis afgeven. Dit groepje van enthousiaste mensen staat de hele week dag en nacht voor je klaar. We zijn er voor je om mee te praten, om naar je te luisteren, om bij uit te huilen, en natuurlijk ook om samen heel veel lol te hebben.

Het organisatieteam van dit jaar:

Ryan

Mijn naam is Ryan. Ik ben gestationeerd in Wognum en tegen de tijd van het kamp 24 jaar. Samen met Kris, Sander en Leonie mag ik dit jaar het Hojokamp organiseren! Dit doe ik dan alweer voor de vierde keer en nog steeds met veel plezier en enthousiasme.

In het dagelijks leven volg ik de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, waar ik toch wel een aantal uur per week zoet mee ben. Ik ben gek op het kijken en volgen van tv series en besteed graag tijd aan mijn vrienden. Ook het vrijwilligerswerk bij Outway is een grote hobby van mij. Tot in augustus!

Sander

Mijn naam is Sander! Ik woon samen met mijn vriend in Zevenbergen en tijdens het Hojokamp ben ik 28 jaar oud. Nadat ik al 5 jaar ben mee geweest als begeleider doe ik dit jaar voor het eerst de organisatie samen met Kris, Ryan en Leonie.

Ik werk als verpleegkundige in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam, wat ik met heel veel plezier doe. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn vriend en ga ik graag met vrienden op stap. Ik hou van lezen, series, films en spelletjes. Daarnaast doe ik veel verschillende dingen voor Outway wat ik ook met veel plezier doe en het Hojokamp is dan toch altijd wel één van mijn hoogtepunten van het jaar. Ik zie jullie graag met het Hojokamp in Augustus! We gaan er een awesome week van maken!

Kris

Ik ben Kris! Mijn dagelijkse leven breng ik door in Eindhoven samen met mijn dochter van 10, drie katten en parttime met mijn vriendin die ook nog half in Bergen op Zoom woont . Met drie andere toppers mag ik dit jaar voor de vierde keer het Hojokamp organiseren. We zijn alweer druk bezig met alle voorbereidingen!

Mijn grootste hobby is op dit moment stichting Outway. Ik vervul hier diverse taken en ben sinds juli 2015 voorzitter. Ik doe dit met heel veel passie en plezier. Helaas ben ik op dit moment werkzoekende, maar al mijn vrije uurtjes weet ik nuttig te besteden. Mijn vriendin, kleine meid, vrienden, spelletjes, lekker eten en drinken, dansen, bos en nog zoveel meer. Ik verveel me geen moment. En dat gaan jullie ook niet doen als je meegaat met het Hojokamp 2017! Ik zeg…Tot dan!

Leonie

Mijn naam is Leonie, ik ben 21 jaar en ook zit ik in het OT (organisatieteam) van Hojokamp! Dit wordt mijn vierde Hojokamp als vrijwilliger, maar mijn eerste keer als lid van het OT. Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik in mijn studentenkamer in Leeuwarden. Maar in de loop van 2017 verhuis ik naar Nijmegen, waar ik in september begin aan de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur! Een van de dingen waaraan ik heel veel tijd besteed, is in de trein zitten. Dat komt omdat mijn vrienden, hobby’s en familie nogal verspreid zijn over het land. Zo ben ik bijvoorbeeld vorige week in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Leeuwarden en in Emmen geweest. Je zou dus ook wel kunnen zeggen dat ik een échte wereldreiziger ben! 😉 Haha.

Verder houd ik van: borrelen, kletsen, gezellig afspreken met vrienden, af en toe een dansje wagen in de kroeg, dansen, taxi spelen in mijn moeders auto, lekker eten, goede muziek (metal/rock), kamperen, en warme zomeravonden. Ik zie jullie graag op Hojokamp in augustus, tot dan!