Lotte

Geboortejaar:
1988

LGBT:
Biseksueel

Ik communiceer graag via:
Skype/telefoon/Facebook/mail/persoonlijk gesprek

Vind ik leuk:
Ik houd van zingen, dansen, toneel. Ga graag naar Mallorca waar veel vrienden van me werken. Mijn vakantieland is Spanje. Heb een studie gevolgd voor horeca. Daarna heb ik de opleiding Entertainment, Vrije tijd en Event Management gevolgd. Nu werk ik als hoofd receptioniste en sta 1dag in de week voor de klas. Je mag me wakker maken voor Grieks eten.

Vind ik niet leuk:
Mensen die liegen. Ik vind het minder leuk om uit tegaan alleen als ik ga dan maken we er meteen een feestje van. En je mag me laten slapen als je spruiten of stampot op tafel hebt staan.

Ik heb kennis op het gebied van:
Coming out, thuis situatie, pesten, transgenders, familie/vrienden.

Mijn eigen verhaal:
Op mijn 11de kwam ik er achter dat ik meisje veel leuker vind dan jongens. Had nooit begrepen toentertijd dat je dat beter voor je kon houden. Dus iedereen op school wist het alleen thuis niemand. Toen ik naar groep 8 ging wilde ik al niet meer naar school, ik had geen vrienden en werd elke dag gepest. Mijn juffrouw heeft mijn ouders ingelicht over alles in de hoop dat het beter zou worden. In het begin was dat niet. Mijn ouders moesten aan het idee wennen. Wat nu heel begrijpelijk is.

Ik ben buiten mijn eigen woonplaats naar de middelbare gegaan dit voor mijn eigen veiligheid. Daar heb ik 2 jaar op school gezeten en het 3de schooljaar was een hel. Ben daarna niet meer naar school gegaan. Aan het einde van het 3de jaar ging ik verweg naar een andere school en heb daar meteen de 4de mogen doen. Dat jaar ging zo snel dat er al snel weer een nieuwe school gezocht moest worden. Diploma op zak en door. Ben naar het MBO gegaan en heb 2 jaar een super leuke klas gehad. Heb daarna nog MBO 4 gedaan. Ik werd geaccepteerd op school en heb leuke mensen leren kennen. In mijn eigen dorpje loop ik nog steeds liever niet rond door het onveilig voelen en het gepest van vroeger. Outway heeft mij een goede basis mee gegeven vanaf mijn 16de en nu ben ik er klaar voor om die basis en mijn eigen ervaringen door te geven aan andere.

Dus als je graag een keer een keer met me wil praten meld je dan aan en misschien word ik jouw buddy.

<< Buddy overzicht