Activiteiten

Stichting Outway biedt een aantal verschillende activiteiten het hele jaar door, het hele land door. Doordat wij zoveel verschillende leuke, gezellige, sportieve, supervette, relaxte, te gekke, gave, coole, hippe, ontspannende, toffe en ga zo nog maar even door, activiteiten organiseren proberen we iedereen iets te bieden.

Te noemen; het Hojokamp, met 9 eerdere edities de langst lopende en daarmee ook meest succesvolle activiteit van Outway. Een week lang ertussenuit met een groep van 60 andere jongeren, lekker jezelf kunnen zijn en alleen maar leuke dingen doen. Daarom is ook het zusje van Hojokamp ontwikkeld, Hojokamp 2.0. Naast de kampen geeft Stichting Outway ook voorlichtingen op middelbare scholen in de omgeving van Brabant en noord Limburg.

Naast deze twee hoofdactiviteiten van Stichting Outway organiseren we het hele jaar door contactmomenten voor jongeren op verschillende plaatsen door het hele land. Check daarvoor regelmatig de agenda. We organiseren regelmatig activiteiten zoals bijvoorbeeld Schaatsen, Bowlen, Kanoën, lasergamen, Paintballen, etc. Ook spreken we regelmatig vóór de bekende feestjes eerder af wat drinken met een groepje jongeren, en daarna door naar een van de verschillende homofeesten, zoals Pann, Pann on Tour, Friso, KissKiss, EnSuite en meer. Daarnaast staan we op verschillende (roze) evenementen te promoten en gezellig een feestje te vieren. Bijvoorbeeld, Roze maandag in Tilburg, Roze Zaterdag, Den Haag Pride, HBO Introfestivals. Als je wil weten of andere jongeren ook gaan, kun je contact zoeken via de Facebook of Twitter.

Door de diversiteit in de activiteiten die we hebben proberen we iedereen wat aan te bieden. Heb je zelf leuke ideeën voor een feestje of activiteit en wil je graag weten of wij daar ook aanwezig zijn? mail ons dan!