Eind v/d maand blog: september

Outway logoHet is weer eind september begin Oktober, En dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe blog! Vol met de laatste nieuwtjes, de beste feesten en de leukste films omtrent LHBT! Heb jij de afgelopen maand niet goed mee gekregen wat er allemaal gebeurd is omtrent LHBT? Dan zit je hier goed!!! Lees snel lekker verder en kom er achter!!!

Top 10 nieuws
1. Geen exotische bestemming Broekmann geen Mr Gay.
Tom van den Nieuwenhuijzen uit Eindhoven ging er met de titel van door. Op welke plek Bernard geëindigd is, werd niet bekendgemaakt De voormalige Hurry Up-handballer 1scoorde naar eigen zeggen in de diverse modeshows maar gaf niet thuis bij het persoonlijke verhaal. `Handballen voor een zaal met 600 man, daar draai ik mijn hand niet voor om. Maar iets over jezelf vertellen voor zo’n groot publiek, dat is niet mijn ding. Ik ben toch meer een teamspeler denk ik’, kijkt hij terug. Zwaar teleurgesteld is de oud-Zwartemeerder zeker niet.

2.Meisje (16) komt ‘per ongeluk’ uit de kast na homo-hatende opmerking.
Een zestienjarige blogger is per ongeluk – maar wel op een geweldige manier – uit de kast gekomen bij haar familie. Ze kon de homo-hatende opmerkingen van haar oma niet langer
verdragen.Lees hier hoe!

3.Doritosheld reageert ijzersterk op haatberichten.

3Samen met It Gets Better – een project dat lesbische, homoseksuele en transgender jongeren steunt – heeft Doritos een ‘regenboogzak’ bedacht. Dat valt niet bij iedereen goed.

4.Den Haag zegt sorry voor pijnlijke homo-enquête.
De gemeente Den Haag heeft haar verontschuldigingen aangeboden voor een enquête over homoseksualiteit, die inwoners kregen voorgelegd.

5.Russische homo krijgt makkelijker asiel in Nederland.
De situatie voor lesbiennes, homo- en biseksuelen en transgenders in Rusland is zo verslechterd dat Nederland soepeler zal omgaan met hun asielaanvraag.

6.Dansshow op BBC wil geen homokoppels.
Model en acteur CJ de Mooi wilde in het tv-programma Strictly Come Dancing graag met een man dansen, maar dat liet de BBC niet toe. En dat niet alleen: de homoseksuele De Mooi werd voor het Engelse programma ook nog eens ingeruild voor een andere bekendheid.

7.Amerikaanse die weigert homo’s te trouwen moet de cel in.
Kim Davis een ambtenaar uit Kentucky (VS), moet de cel in omdat ze weigerde trouwaktes uit te geven waardoor homo’s kunnen trouwen. Ze vindt dat het homohuwelijk niet strookt met haar geloof.

8. Steun voor homostel China na dapper huwelijksaanzoek.
Social media in China gaan er helemaal op los: het romantische huwelijksaanzoek van een jonge Chinees in de metro van Peking. De gelukkige is alleen niet zijn vriendin, maar zijn vriend.Kijk hier het filmpje

99. COC: Homoseksuele asielzoekers apart opvangen.
Vanuit de asielzoekerscentra in Nederland komen regelmatig meldingen van agressie en geweld tegen homoseksuele asielzoekers. Daarom zou er aparte opvang voor die mensen moeten komen.

10.Homohuwelijk Duitsland stap dichterbij.
De invoering van het homohuwelijk in Duitsland is een stap dichterbij. De Bondsraad, waarin de Duitse deelstaten zijn verenigd, heeft vrijdag een wetsontwerp daarvoor aangenomen. De Bondsdag, het Duitse parlement, moet zich er nu over buigen.

Top 10 beste feesten
1. Afterparty ‘Mr Gay NL 2015’ powered by PANN.
2. PANN Glowing Galaxy
3. YMCGay & DisQlosure goes NYX 2.0 edition @ Club Nyx, Amsterdam
4. Flirt! @ Old Cave Nijmegen
5. Dare Lesbian Festival @ De Brink Den Haag
6. Miss Tabitha’s Fabulous Cocktail Wednesday! @ Taboobar Amsterdam
7. Vice Versa @ COC De Kroon, Leiden
8. Saturday: After Summer Beach party [DJ BUDDHA] @ PallaZ, Eindhoven
9. Gay Pride Urban Night @ LOUD, Rotterdam
10. Outdoor Foamparty @ Sauna-Tibet, Eindhoven

Top 10 films
1. La vie d’Adèle
2. Riparo
3. The Coffee Shop
4. The Topp Twins
5. The First Wives Club
6. Bloedlink
7. Capital Games
8. Płynące wieżowce
9. Queer as Folk
10. The Adventures of Priscilla Queen of the Dessert

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Reageren