We are all made of stars!

 embleem_hjk20Thema Hojokamp 2.0
Het thema van Hojokamp 2.0 is bekend! Het pinksterweekend zal voor ongeveer 50 jongeren in het thema staan van “We are all made of stars”. Dit thema heeft een dubbele betekenis. Kijk eens goed naar jezelf! Iedereen mag trots op zichzelf zijn zoals je bent, en dat staat centraal. Naast de mooie gedachte achter dit thema is dit ook de leidraad van het programma! We gaan echte ‘sterren’ van de jongeren maken, van binnen en van buiten. Dat eindigt natuurlijk in een VIP feestavond! De overige activiteiten blijven nog geheim.

Workshops en informatie op Hojokamp 2.0
Tijdens Hojokamp 2.0 leggen we de nadruk op zelfvertrouwen, maatschappij, geloof, ouderschap en seksualiteit. Onderwerpen die een aanvulling zijn op het reguliere Hojokamp in augustus. Veel jongeren die al ooit zijn mee geweest met het Hojokamp, gaan ook mee op Hojokamp 2.0, maar het is geen verplichte volgorde. Wel is het verstandig om eerst mee te gaan op Hojokamp wanneer je mee wil om vrienden te maken, je twijfelt of het over coming out of je omgeving te hebben. Wellicht ken je iemand die al eens is mee geweest. Die kan je vertellen hoe het is. En anders kun je hier ook ervaringen lezen van Hojokamp en Hojokamp2.0 deelnemers. Bij twijfel: gewoon mailen, wij adviseren je graag bij je keuze!

Meer informatie?
Hojokamp 2.0 is van vrijdag 22 mei  t/m maandag 25 mei 15.00u in de buurt van Tilburg.  Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar hojokamp2.0@outway.nl of geef je direct op.

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren