Stichting Outway wil JOU als nieuwe vrijwilliger!!

Outway logoHeb jij wat extra vrije tijd en vindt je het leuk om iets op een vrijwillige basis te doen? Wil je in een super leuk team samenwerken om de wereld een stukje beter te maken voor LGBT jongeren? Kom dan vrijwilligers werk voor Outway doen!

Aankomende zaterdag (13 September) zullen er weer nieuwe intake-gesprekken plaatsvinden! Dit grote feest begint om 14.15u in pand 54, aan de prins Hendrikstraat 54 in Eindhoven.

Dus wacht niet langer en geef je op via een inschrijfformulier op de website. Op de website staan alle activiteiten die wij ondernemen, solliciteer op één van de functies en wie weet ben jij dan binnenkort vrijwilliger bij onze fantastische Stichting!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Reageren