Primeur BZV: lesbische boerin op zoek naar liefde

media_xll_2471458In het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw gaat voor het eerst een lesbische boerin op zoek naar de liefde. Yvon Jaspers vertelde dat gisteravond in het nieuwe programma Pauw. Twee seizoenen geleden ging homoboer Willem op zoek naar een man.

Jaspers liet weten het spannend te vinden of de boerin veel brieven zal krijgen. Boer Willem kreeg destijds voldoende brieven om de boeren thuis bij hem uit te nodigen voor een logeerpartij. Tot een vaste relatie met één van hen kwam het echter niet.

De Belgische versie van het populaire datingprogramma had in 2009 al een lesbische deelneemster. De Vlaamse boerin Conny van der Veken (43), moeder van drie kinderen, had echter weinig geluk met het vinden van een vriendin. Volgens de Vlaamse omroep VMT hadden wel veel vrouwen een brief gestuurd, maar zeiden die op het laatste nippertje af. Ze zouden door hun omgeving en hun werkgever zijn teruggefloten. Uit angst om hun baan te verliezen, trokken de vrouwen zich uiteindelijk terug.

Jaspers verklapte verder in het programma van Pauw dat er dit seizoen een boer tussen de deelnemers zit die zo leuk is dat alle redactrices van het datingprogramma als een blok voor hem zijn gevallen.

(Bron: www.ad.nl)

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Reageren