Everon Jackson Hooi uit de kast

Na alle geruchten en speculaties is het hoge woord er dan eindelijk uit: Everon Jackson Hooi is homo. De GTST-acteur komt vandaag officieel uit de kast in het blad l’Homo.

Eindelijk mag iedereen het weten: Everon Jackson Hooi valt op mannen. De GTST-acteur deed lange tijd geheimzinnig over zijn liefdesleven. Morgen doet de 32-jarige acteur uitgebreid zijn verhaal in l’Homo, de glossy van Linda de Mol. “Ik vertel nu in één keer en éénmalig mijn verhaal. Ik wil genuanceerd vertellen hoe ik me al die jaren heb gevoeld.”

Zijn geaardheid was lange tijd voer voor speculaties, vooral ook omdat Everon er zelf maar mondjesmaat iets over wilde zeggen, waarbij hij de geruchten overigens nooit ontkende of bevestigde. Dat duurde Wilma Nanninga in 2012 kennelijk te lang. Zij schreef een artikel in de Telegraaf over Everon Jackson Hooi waarin ze stelde dat de acteur ‘met jongens slaapt’. “Ik geloof dat als heel Hilversum erover praat dat hij uit de kast is, het enige wat ik hoefde te doen is vertellen wat iedereen al heeft gehoord’, aldus Wilma’s motivatie voor haar publicatie.

Everon reageerde als door een wesp gestoken en vond het stuk, waarin ook nog eens gesuggereerd werd dat hij het zou doen met een aantal GTST-collega’s, ‘beneden alle peil’.

(Rtlnieuws.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren