‘Ellen DeGeneres invloedrijkste homoceleb’

news_oreoEllen DeGeneres is de meest invloedrijke homoseksuele celebrity in de Verenigde Staten. De 56-jarige talkshowhost, die is getrouwd met de Australische actrice Portia de Rossi, staat dit jaar op de eerste plaats in de jaarlijkse Power List van het tijdschrift Out.
Het blad maakte de lijst dinsdag openbaar op de website en verklaarde daarop: “Iedereen houdt van Ellen. Dat is een van de redenen waarom ze op 1 staat. Haar populariteit is sinds haar optreden tijdens de Oscars alleen maar toegenomen. Haar beroemde selfie tijdens de awardshow werd Twitter bijna te veel.”

Enkele andere namen op de lijst zijn mode-ontwerpers Tom Ford en Marc Jacobs, tv-presentatrice Robin Roberts, acteur Neil Patrick Harris, CNN-presentator Anderson Cooper en Glee-ster Jane Lynch. Juno-actrice Ellen Page maakt haar debuut op plaats 29, nadat ze eerder dit jaar uit de kast is gekomen.

In de lijst van Out worden celebs opgenomen die ofwel lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender zijn en een grote invloed hebben op de Amerikaanse cultuur.

(Bron: ad.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Reageren