Julia: ‘Mijn vriendin is supertrots op me’

news_voiceofhollandHet leven van The Voice of Holland-winnares Julia van der Toorn, die morgen op iTunes haar eerste cd uitbrengt, is na haar zege in een stroomversnelling geraakt. ‘Door alle verplichtingen heb ik weinig tijd om de vrouw – op wie ik onzettend verliefd ben – te zien.’

The Voice of Holland-winnares Julia van der Toorn (18) gaf tijdens haar deelname aan de RTL4-talentenjacht keer op keer details over haar privéleven prijs, zoals haar adoptieverleden. Maar over één feit hield ze haar lippen stijf op elkaar. Tijdens de liveshows bleef haar 5 jaar oudere vriendin – ‘althans, een vrouw op wie ik ontzettend verliefd ben’ – bewust uit de schijnwerpers.

‘Dat ik lesbisch ben, is voor mij totaal onbelangrijk. En ik vond die persoonlijke informatie niet passen bij een programma waarin het specifiek om muziek draait.” Julia stond er echter niet alleen voor als ze met haar eigenzinnige interpretaties van wereldhits de coaches en het publiek imponeerde. ,,Mijn vriendin heeft vanaf de tribune anoniem meerdere shows bijgewoond. Ze is supertrots op me.’

Vonk
Julia, wier allereerste studioalbum morgen uitkomt, vertelt nu wel openhartig dat ze haar partner al zo’n 4 jaar kent. ‘Ik was pas 14 jaar toen ik haar ontmoette en uit de kast kwam,’ aldus de Bussumse zangeres-gitariste die razend benieuwd is hoe het publiek op haar cd met 14 covers zal reageren: bekende maar ook onbekendere nummers die ze op basis van haar eigen smaak uitzocht.

‘De vonk sloeg eigenlijk direct over tussen ons. Het was die eerste keer best heftig. We dachten, omdat ik destijds nog piepjong was, dat het misschien niet zou werken door het leeftijdsverschil. Maar het tegendeel bleek waar. Sinds onze eerste date is ze er altijd voor me geweest. Maar van een relatie was nog geen sprake. Na The Voice is het serieuzer geworden.’

(Bron ad.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren