Strak in ‘t pak – Rookie Blue

Rookie Blue, een Canadese politieserie die ook in Nederland (Net 5 en 13th street) wordt uitgezonden heeft dit seizoen weer een aantal interessante afleveringen in petto voor de lgbtq gemeenschap. Seizoen 4 startte op 23 mei dit jaar in Nederland en meteen in de 4e aflevering is er een transjongen te zien. Helaas loopt het niet zo goed af met hem. Dat helaas dan weer wel.

Wat verder in het seizoen, ongeveer richting aflevering 10, springt de vonk over tussen Gail en Holly, een agente en de lijkschouwer. De twee dames, de ene openlijk lesbisch en de ander net gedumpt door haar vriend, beginnen een vriendschap.
Ze zoenen, maar wat er verder zal gebeuren is nog een verrassing omdat de serie nog volop bezig is in Canada. (Op het moment van schrijven is aflevering 13 net uit gekomen)

Een kijktip dus.
En zie je er tegenop om de eerste 3 series te kijken, voor je aan seizoen 4 kan beginnen, dan kan ik je meteen al vertellen dat dat niet nodig is. Na een paar afleveringen van seizoen 4 weet je wie iedereen is en wat de verhoudingen zijn.

Serie 1

Dvdset serie 1

This entry was posted in Column and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Reageren