Hojokamp 2013 in de media

news_wentworthmillerWe kunnen hier een heel verslag van Hojokamp 2013 schrijven maar we hebben verschillende journalisten op bezoek gehad die ieder een leuk verslag hebben gemaakt van onze te gekke week. Hieronder een overzicht.

Artikel La-Vita door Robin Vrolijk:
Het Hojokamp: “Hier ben je niet ‘die homo'”
Hojokamp van Stichting Outway, voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender jongeren”Kom op, stelletje homo’s!” roept begeleider Ruben. Onder zijn bezielende leiding is een groep jongeren bezig met een warming-up op het grasveld. Het gaat om zo’n 70 jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar, en als er iets opvalt is dat er werkelijk helemaal niets opvallends aan hen is. Ze rennen rond in zwembroek en bikini, gooien elkaar in het opblaaszwembadje en maken grapjes: net zoals op elk ander kamp. Maar dit is niet elk ander kamp: dit is de elfde editie van Stichting Outway’s Hojokamp, voor lesbische, homo- en biseksuele en transgender jongeren… Lees het hele artikel

Omroep Brabant tv:

Omroep Brabant Radio:
Volgt…

Radio 1:
Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Artikel Eindhovens Dagblad:
Ik verwachtte stereotype homo’s. Je weet wel, die met roze handtasjes”, vertelt Roy de Jonge(17). Hij is een van de bezoekers van het Hojokamp in Gemert, een zesdaagse bijeenkomst voor homojongeren en transseksuelen (LGBT) tussen de 12 en 25 jaar. “Zelfs ik was bevooroordeeld, maar dat was niet nodig, merk ik. De mensen zijn chil en ik heb het naar mijn zin.”… Lees het hele artikel

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren