Outway 2 september op GeldROpZE maandag

Stichting Outway is niet alleen op grote evenementen zoals Roze Zaterdag of Roze Maandag in Tilburg. Dit jaar zijn we ook aanwezig in Geldrop op maandag 2 september. Vaak wordt gezegd dat homoseksualiteit in dorpen minder geaccepteerd wordt, gelukkig is dit niet zo en dat bewijst Geldrop. Stichting Outway draagt haar steentje bij aan het 5 jarig jubileum van dit evenement!

Wat is er te doen op GeldROpZE maandag?
Vanaf 17.00u is het horecaplein aan de Heuvel in Geldrop omgetoverd tot ‘divaplein’ met tal van optredens van onder andere Dennis Bax, Annie Schilder, Dayèn en Karin Bloemen! Niet de minste namen natuurlijk.

Wat doet Stichting Outway op GeldROpZE maandag?
Graag wil Stichting Outway laten zien dat homoseksualiteit in de dorpen ook de normaalste zaak van de wereld is. Niet alleen in de grote steden is aandacht nodig voor acceptatie en een veilige omgeving maar ook zeker in de dorpen. Stichting Outway wil dit laten zien op Gedropze maandag! Samen met Toverballon ballondecoraties zorgen de vrijwilligers ervoor dat het hele plein en podium is voorzien van mooie ballondecoraties. Niet alleen roze, maar ook de regenboogvlag komt in het ontwerp terug.
Vanaf 17.00u begint het programma en zijn wij aanwezig met glittertattoo’s. Deze worden door de vrijwilligers gratis geplaatst en hebben allemaal het thema ‘be yourself’. Natuurlijk gaan we met deze tattoo’s op de foto (als je wilt). Deze plaats zal ook het informatie- en meetingpoint zijn van Stichting Outway speciaal voor jongeren. Kom gezellig een praatje maken, een drankje doen en ‘Be yourself’!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren