Roze Zaterdag Utrecht 2013

Roze Zaterdag Utrecht was fantastisch! Ons promoteam had allemaal leuke nieuwe dingen verzonnen die bij onze stand op de Nobelstraat ‘te halen waren’. Alle bezoekers konden daar op de foto met onze gloednieuwe fotolijst en
er waren canvasdoeken waar iedereen op mocht schrijven waarom het zo belangrijk is uit de kast te komen. Daarnaast is er een grote doos ansichtkaarten doorheen gegaan en durfde meerdere mensen het aan een Outway tattoo op hun lijf te laten zetten!

Alle vrijwilligers enorm bedankt voor jullie geweldige inzet! Volgend jaar is Roze Zaterdag in ons stadje Eindhoven. Maar we zien jullie eerst nog op de Tilburgse kermis tijdens Roze Maandag op 22 juli!

  
  

De rest van de foto’s die bij onze stand gemaakt zijn vind je hier!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren