Gay Night Pathé

Pathé organiseert in Amsterdam, Tilburg en Zwolle maandelijks een Gay Night.

Pathé De Munt in Amsterdam
Kom elke eerste woensdag van de maand genieten van voorpremières van de nieuwste gay films bij Pathé De Munt in Amsterdam. Een half uur voor aanvang van de film ontvangen we je met een welkomstdrankje. Na de film krijg je één 2 voor de prijs van 1 drankje in Taboo. Je maakt ook elke maand kans op één van de door Cinemien beschikbaar gestelde DVD pakketten.

Pathé Tilburg
Elke tweede vrijdag van de maand rond 19:00 uur kun je bij Pathé Tilburg genieten van de nieuwste films voor gay minded people bij Pathé Tilburg. Je wordt ontvangen voor aanvang van de film met een welkomstdrankje. Tegen inlevering van je bioscoopticket krijg je na afloop een gratis drankje bij De Lollipop. Een leuk begin van je weekend!

Pathé De Kroon in Zwolle
Kom elke derde donderdag van de maand genieten van voorpremières van de nieuwste gay films bij Pathé De Kroon in Zwolle. Je wordt ontvangen vanaf 20.30 uur met een welkomstdrankje en we verloten elke voorstelling leuke prijzen in de zaal. Tegen inlevering van je bioscoopticket krijg je na afloop 2 drankjes voor de prijs van 1 bij Café De Gezelligheid. Een leuk begin van je weekend!

Verwacht bij Pathe Gay night:

  • 18 juli: Horse les Murs (De Kroon)
  • 7 augustus: Behind the Candelabra (De Munt)
  • 9 augustus: Behind the Candelabra (Tilburg)
  • 15 augustus: Behind the Candelabra (De Kroon)

(Bron: Pathe.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Reageren