Ga met ons mee naar Roze Maandag!

22 juli is het eindelijk zover, dan is het weer Roze Maandag op de kermis in Tilburg! Outway zal zoals ieder jaar van de partij zijn en we rekenen dan ook op een gezellig feestje! Lijkt het jou leuk om ook naar Roze Maandag te gaan maar weet je zo snel niet met wie of wil je gewoon nieuwe mensen leren kennen? Ga dan gezellig met ons mee! Om 13:00u vertrekken we met een leuke groep vrijwilligers voor een rondje over de kermis en we zouden het heel leuk vinden als jij met ons mee gaat!

Lijkt het je wel wat, vul dan je naam, leeftijd en e-mailadres in op het formuliertje hieronder. Dan sturen we je een mailtje met meer informatie. Tot ziens op Roze Maandag!

inschrijfformulier gesloten

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren