Cast Sister Act maakt statement tegen pesten

Christanne de Bruijn, Carolina Dijkhuizen, Simone Kleinsma en alle andere castleden van de musical Sister Act hebben een bijzonder filmpje opgenomen om een statement te maken tegen pesten. Aanleiding was een emotionele brief van een fan.

“Een tijdje terug stuurde iemand mij een berichtje! Hij vertelde dat hij (Bart Vos) wordt gepest omdat hij van theater en musicals houdt! Hij wordt uitgescholden voor homo terwijl hij zelf nog niet eens weet of hij dat wel is”, legt de zangeres uit. “Hij heeft een nieuwe tekst op “Onbekend bestaan” (een nummer uit de musical Sister Act, gezongen door Christanne de Bruijn) geschreven en wij als cast hebben dit filmpje voor hem gemaakt!”

Carolina en de cast hebben, om Bart een hart onder de riem te steken, een video gemaakt. Maar de reden dat zij het nu openbaar maken is omdat dit filmpje voor zoveel meer mensen gemaakt had kunnen zijn die worden gepest. “‘Het thema pesten is, helaas, weer zo actueel momenteel, daarom dit filmpje met een hele mooie tekst”, aldus Carolina.

(Bron: Shownu.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren