Activiteit: Zelfvertrouwen? Oh dat heb ik niet!

Op zondag 14 april organiseren de vrijwilligers van Stichting Outway een thema middag! Op deze middag combineren wij gezelligheid, jongeren leren kennen én een speciaal thema met elkaar. Dit keer is het thema ‘zelfvertrouwen’!

Denk je bij jezelf “oh dat heb ik niet” of “ik voel me soms onzeker”? Dan is deze activiteit zeker iets voor jou! Zelfvertrouwen heb je niet zomaar! Iedereen heeft zelfvertrouwen, je moet het alleen nog zien te vinden. Wij willen je graag op een luchtige manier helpen met de eerste stappen. Niets is verplicht en iedereen is bij ons gelijk! Daar hoef je niet bang voor te zijn. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze middag leuk wordt en wellicht leer je wel andere jongeren kennen. Na deze activiteit gaan we samen een hapje eten als je dat leuk vind.

Programma zondag 14 april
16.00u – 16.30u Ontvangst
16.30u – 18.30u Gezellige thema middag ‘zelfvertrouwen’ (gratis)
18.30u – 20.30u Hapje eten en drinken bij Trafalgar Pub Eindhoven (eigen kosten)

Deze activiteit vindt plaats bij Trafalgar Pub aan de dommelstraat 21 te Eindhoven. Dit is een gezellig cafe met een zaal op de bovenverdieping op 3 minuten lopen vanaf Centraal Station Eindhoven. Lekker makkelijk. Wij wachten buiten op je om mee naar binnen te lopen. Dan weet je meteen dat je goed zit.

Is dit iets voor jou? Meld je aan via onderstaand formulier. Na aanmelding sturen we je alle informatie toe. Eventuele vragen kun je altijd stellen via buddy@outway.nl.
Tot dan!
Martine, Peter, Lotte, Nikki, Koen en Dennis

inschrijfformulier gesloten

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren