Kom 29 maart naar OutwayFrisoFeest Datingshow!

Anderhalve maand na Valentijnsdag ben je van harte welkom op de herkansing bij het XL Frisofeest: de Datingshow! 29 maart viert het Frisofeest namelijk de kalverliefde. De lente is net begonnen en wat is nou leuker dan iemand nieuws ontmoeten of met je huidige betere helft een geweldig feest te bezoeken! Niet alleen helpt het Frisofeest je bij deze zoektocht en dit feest, ook Stichting Outway is van de partij. Met gebundelde krachten zorgen we voor een feest waar de eventuele adoptiekinderen het nog over zullen hebben.

Vanaf 23.00 is iedereen van harte welkom in de grote zaal van de Effenaar. Genoeg ruimte dus voor jou en al je vrienden en zelfs vage kennissen die je mee wil nemen. Met de beats van onze DJ’s en de sfeer van de Effenaar zorgt het Frisoteam voor een geweldig feest waar je zomaar de liefde van je leven tegen kan komen. Of een leuke one-night-flirt natuurlijk.

Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker een nummersticker opgeplakt. Zie je op het feest iemand rondlopen waar je een berichtje naar wil sturen? Kom dan naar de balie en vul een briefje met jouw boodschap. Zet op de voorkant het nummer van degene voor wie het bestemd is en wij doen de rest!

Het Frisofeest is een openminded feest dat al twintig jaar een plek biedt voor iedereen uit de holebi-gemeenschap en iedereen die daarmee bevriend is. Samen zetten we een feest neer waar op een ontspannen, laagdrempelige manier iedereen welkom is.

Samen met Stichting Outway organiseren we deze lente de Datingshow. Outway is er voor LGBT-jongeren en hun omgeving. Ze houden zich onder andere bezig met het Hojokamp, waarin jonge homo’s, lesbo’s en transgenders met elkaar op kamp gaan om zo nieuwe contacten op te doen en hun plek te vinden in deze gemeenschap.

Zien we jou dus op 29 maart om 23.00 voor de deur staan? Misschien heeft Cupido nog wel wat reservepijlen over om die avond op te maken. Hoe dan ook, met zoveel liefde in de lucht moet het wel een geweldig feest worden!

We zien je dan!

Met liefdevolle groetjes van het Frisofeest en Outway!

29 maart 23.00 – 04.00u
Effenaar, Dommelstraat 2 Eindhoven
Tickets 8 euro bij ticketmaster.nl

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Reageren