Programma transgender jongerengroep Eindhoven 2013

In 2013 organiseert Stichting Transgendergroep Eindhoven weer bijeenkomsten voor transgender jongeren. Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten in Eindhoven en een uitnodiging wilt ontvangen voor de bijeenkomsten in Eindhoven meld je dan aan voor de maillijst via jongeren@tggeindhoven.nl, Vermeld hierbij: “aanmelding maillijst”.

Zondag 3 februari gaan we in Eindhoven van start en we nodigen je van harte uit te komen!
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Adres: Camphuysenstraat 1, 5615 KS Eindhoven, Nederland

Ben je tussen de 12 en 25 jaar meld je dan aan en kom naar onze bijeenkomst in buurtcentrum “De Rondweg” te Eindhoven. Wil je komen? Wel even aanmelden bij Sylvia jongeren@tggeindhoven.nl en geef je naam en geboortedatum door. Voor vragen over de middagen kun je ook naar Sylvia mailen. Kom je voor de eerste keer naar een bijeenkomst laat het dan even weten zodat we je kunnen uitnodigen om een half uur eerder te komen voor een kennismakingsgesprekje.

Wat doe je zoal op de jongerenmiddagen?
Andere jongeren leren kennen en ervaringen met elkaar uitwisselen in de groep. Met elkaar ervaringen uitwisselen die je zelf hebt meegemaakt en persoonlijke vragen die je hebt met anderen bespreken. Je bent met transgenders onder elkaar dus vaak begrijpt de ander je situatie al snel.

Je kunt ook alles bespreken wat je bijvoorbeeld thuis of op school niet wil of kan bespreken. Maar ook leuke en positieve ervaringen worden met elkaar gedeeld en tips worden uitgewisseld. We snijden allerlei onderwerpen aan zoals: je coming out, hoe vertel je het anderen, puberteitsremmers, school, verkering en seksualiteit, hormonen, operaties, sport, kleding en je toekomst. En natuurlijk is het een goede kans om nieuwe vrienden te maken. Iedere bijeenkomst is er daarom ook een lekkere lange pauze waarin jullie elkaar nog beter kunnen leren kennen. De entree is gratis en wij zorgen voor drinken en wat lekkers.

De data voor Eindhoven in 2013 zijn:
Zondag 3 februari – 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 7 april – 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 2 juni – 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 25 augustus – 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 6 oktober – 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 17 november – 13.00 tot 16.00 uur

www.tggeindhoven.nl

 

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren