Activiteit: Zelfvertrouwen? Oh dat heb ik niet!

Op vrijdag 18 januari organiseren de vrijwilligers van Stichting Outway voor de eerste keer een thema avond! Een paar keer per jaar wordt er een leuke en gezellige activiteit georganiseerd waar je zelf ook nog iets aan hebt.

De eerste activiteit heeft als thema Zelfvertrouwen! Denk je bij jezelf “oh dat heb ik niet”? Dan is onze activiteit misschien iets voor jou! Zelfvertrouwen heb je niet zomaar! Iedereen heeft zelfvertrouwen, je moet het alleen nog zien te vinden. Wij willen je graag helpen met de eerste stappen. Niets is verplicht en iedereen is bij ons gelijk! Daar hoef je niet bang voor te zijn. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat deze avond leuk wordt en wellicht leer je wel andere jongeren kennen.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding sturen we je alle informatie toe. Zet vrijdag 18 januari van 19.30u – 22.30u Eindhoven alvast in je agenda! Eventuele vragen kun je altijd stellen via buddy@outway.nl.

Tot dan!
Martine, Peter, Lotte, Nikki, Koen, Bjorn en Dennis

inschrijfformulier gesloten

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren