Paarse vrijdag actie afgelopen, op naar Paarse vrijdag!

Onze Paarse vrijdag actie, waar scholen 50% korting krijgen voor een voorlichting óp Paarse vrijdag, is afgelopen. De actie is flink geliked, geretweet en geshared en met resultaat! Er zijn verschillende aanvragen gedaan, zowel anoniem, niet anoniem als door scholen zelf. Onze voorlichters gaan morgen op pad naar Breda en Oss to work their magic!

Winnaar Outway jubileum shirt
Zoals beloofd wordt er onder deze delers een Outway jubileum shirt verloot. De gelukkig winnaar is Maikel! Met hem zal contact op worden genomen.

Doet jouw school, werk, familie, hond of cavia mee met Paarse vrijdag door gekleed te gaan in het paars? Tweet of Facebook ons dan vooral even een foto daarvan zodat we mee kunnen genieten! Wij gaan nog even verder met het strijken van onze paarse shirts, broeken, sokken en boxershorts. Voor morgen wensen we iedereen een fantastische Paarse vrijdag en alvast een geweldig weekend!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren