Paarse vrijdag actie: voorlichting + shirt winnen

Op 14 december is het weer Paarse Vrijdag. Dit evenement is in 2010 in het leven geroepen en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Wanneer je tegen homofobie bent, dan draag je die vrijdag iets paars aan kleding. Aangezien Stichting Outway als motto ‘Be yourself’ heeft steunen wij dit initiatief natuurlijk van harte. Je moet natuurlijk altijd jezelf kunnen zijn of je nou hetero, homo, lesbisch, bi of transgender bent. Respect hebben voor mensen die anders zijn dan dat je zelf bent maakt de wereld zo veel leuker.

Paars shirt
Mocht je nou niets Paars in je kast hebben hangen, dan hebben wij de oplossing. Onze mooie jubileum t-shirt is namelijk paars. Ga naar onze shop en bestel dit t-shirt voor slechts €17,95 inclusief verzendkosten. Naast dat het gewoon een vet shirt is, steun je ons er ook nog mee.

Actie
Maar wacht… om deze dag groots aan te pakken hebben we ook nog een hele vette actie! Elke school waar wij voorlichting geven op paarse vrijdag, krijgt 50% korting. Het leuke hiervan is dat jij je eigen school hiervoor anoniem op kunt geven! Je vult even het formulier in op onze site en wij nemen contact met je school opnemen. Dus wie weet komen wij wel langs! Doe het wel voor 12-12-’12 want dan loopt deze actie af.

Winnen
Okay, die korting is leuk, maar wat schiet ik er mee op? Naast een vette voorlichting, willen we ook dat alle scholen hier gebruik van maken. Als je deze actie namelijk deelt op Facebook en/of retweet op Twitter, dan maak je kans om het jubileumshirt gratis en voor niets te winnen!

Laat zien dat je tegen homofobie bent en doe mee!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren