Doe mee met Project STARS

Project STARS is een groot landelijk onderzoek naar puberteit, opvoeding, vrienden, internetgebruik, verliefdheid, verkering en seksualiteit. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht en Rijksuniversiteit Groningen. Meedoen met Project STARS betekent dat je twee vragenlijsten invult op internet: in het najaar van 2012 en in het voorjaar van 2013.

En win!
Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot waaronder een E-reader, een Skullcandy headphone en Bol.com bonnen.

Meedoen?
Ben jij 18 jaar of jonger en wil je meedoen met Project STARS? Stuur dan een e-mail met je naam en leeftijd naar merel.plat@projectstars.nl Je krijgt dan persoonlijke inlogcodes om de vragenlijst online in te kunnen vullen!

Privacy
Deelname aan dit onderzoek is uiteraard vertrouwelijk: je antwoorden worden nooit gekoppeld aan je naam of andere persoonsgegevens, en er wordt geen informatie doorgegeven aan anderen

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren