Videomaand: Luuk en Loek

Loek komt uit het Westland, is bijna zestien jaar en leidt een onbezorgd bestaan. Hij houdt van karpervissen, werkt bij de bakker en is smoorverliefd op zijn vriendinnetje. In Poeldijk en omstreken is volgens Loek iedereen hetero: het woord homo gebruiken we alleen als scheldwoord.

Hij ruilt met de zestienjarige Luuk uit Doetinchem. Luuk houdt van musical, stijldansen en is dol op shoppen met zijn talloze vriendinnen. Luuk valt op jongens, maar hij heeft op dit moment geen vriendje. Hij is niet zo lang geleden uit de kast gekomen. In zijn omgeving wordt zijn geaardheid volledig geaccepteerd. Luuk is bijna klaar met de havo en hij kan niet wachten om daarna naar de theater- of kunstacademie te gaan.

Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

This entry was posted in Video and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren